Arkadaşlar selam, sorunum genel olarak şu: 4. seviyeyim. Golem görevinde karakter çok güçsüz kaldı. Bir türlü kesemedim, ben de bir önceki kayıtlardan geri başlayıp karakteri güçlendireyim, sonra goleme gideyim dedim fakat şöyle: Tabeladan görevleri aldığım zaman o görevleride yapamıyorum çünkü karakter yine güçsüz kalıyor yani en temel sorunum şu: Karakteri bir şekilde nasıl güçlendirebilirim? En baştaki başladığım itemler hala duruyor hala. İtem değiştiremedim. Üstümden tavsiyelerinizi bekliyorum.
Zırhınızı ve gümüş kılıcınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ek olarak J tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısınız? 4 seviye iken o görevi yapamazsınız.
Zırhınızı ve gümüş kılıcınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ek olarak j tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısınız? 4 seviye iken o görevi yapamazsınız.
Tamamdır, sorun yok. Yanlış görevi yapıyorsunuz diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm Devam edin böyle hocam. Sizin seviyenize en yakın görevleri yapın.
Tamamdır, sorun yok. Yanlış görevi yapıyorsunuz diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm devam edin böyle hocam. Sizin seviyenize en yakın görevleri yapın.
Tamamdır, sorun yok. Yanlış görevi yapıyorsunuz diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm devam edin böyle hocam. Sizin seviyenize en yakın görevleri yapın.
Kılıcınız zarar gördüğünde böyle olur hocam. Ben zarar görmemesi için mod kullanıyordum eskiden. Çok fazla oynayınca tekrar tekrar tamir etmek sıkıyordu insanı.