The Witcher 3 Golem Görevinde Karakter Güçsüz

umut190560

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam, sorunum genel olarak şu: 4. seviyeyim. Golem görevinde karakter çok güçsüz kaldı. Bir türlü kesemedim, ben de bir önceki kayıtlardan geri başlayıp karakteri güçlendireyim, sonra goleme gideyim dedim fakat şöyle: Tabeladan görevleri aldığım zaman o görevleride yapamıyorum çünkü karakter yine güçsüz kalıyor yani en temel sorunum şu: Karakteri bir şekilde nasıl güçlendirebilirim? En baştaki başladığım itemler hala duruyor hala. İtem değiştiremedim. Üstümden tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zırhınızı ve gümüş kılıcınızın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Ek olarak j tuşuna basıp ekran görüntüsü atar mısınız? 4 seviye iken o görevi yapamazsınız.

Kill yazıp geçtim vallahi yapamadım dayanamadım da artık şimdi bundan sonrası için geliştirmeye bakacağım yine de atayim mi ekran görüntülerini?

Dosya Ekleri

• w1.png
    w1.png
    656,3 KB · Görüntüleme: 125
  • w2.png
    w2.png
    654,9 KB · Görüntüleme: 124
Tamamdır, sorun yok. Yanlış görevi yapıyorsunuz diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm :) devam edin böyle hocam. Sizin seviyenize en yakın görevleri yapın.

Tamamdır sağ olun.
Tamamdır, sorun yok. Yanlış görevi yapıyorsunuz diye düşündüm fakat yanlış düşünmüşüm :) devam edin böyle hocam. Sizin seviyenize en yakın görevleri yapın.

Hocam bir de solda iki kılıç bir de zırh gösteriyor bir tanesi kırmızı duruyor onun nedeni nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı