The Witcher 3 hangi kadın karakter daha iyi?

Hocam ben lorea sadık kalma açısından sevdiğim için kitaplarda efsanevi Geralt Yennefer aşkı var Triss sadece yan karakter gibi bir şey kitaplarda ondan hep Yennefer'ı daha çok sevmişimdir ama oyunu çok kez bitirdiğim için tadmadığım karakter kalmadı desek daha doğru olur.

Sürprizbozan yapmayın be hocam. Arkadaş oynasın görsün.

Ahahhaa Yenneferda köle olmayı, Trisste ise evinin hanimiyle sohbet etmeyi mi öğrendiniz sizde hocam.
hahahaha birşey öğrendiğim yok hocam sadece yeni tecrübeler yaşadım Kadınlara güven olmayacağının tecrübesi

Hocam inanın hiç bilmiyorum. Ben en başında keira'cıydım. Çok tatlı kadındı, Geralt deyip deyip nazlanıyordu ama talihsiz bir olay oldu. O yüzden yastayım şu anda.
Hocam üzüldüm ben keira'yı düdükleyip Kaer Morhen'e yolladım. Umarım tekrar görüşürüz.

Kitaplar derken oyun içi kitaplar mı hocam?

Hocam üzüldüm ben Keira'yı düdükleyip Kaer Morhen'e yolladım. Umarım tekrar görüşürüz.

Hocam ben düdüklemedim keşke düdükleseydim... Ne olduğunu biliyorsunuzdur umarım öteki seçenekte.

Hocam ikisini de birden götürebiliyorsunuz ama ben Yennefer'ı tercih ederdim Triss çok çocuksu geliyor ama o da güzel yani kısacası nimet seçilmez

Hocam Witcher serisi aslında andrej sapkowskinin yazdığı roman serisidir oyunlar ve dizi sonradan çıkmıştır kitapları okumanızı öneririm.

Hmm anladım hocam okurum aklımda bulunsun.

Bir oyunu oynadıktan sonra ben tekrar oynayamıyorum o yüzden umarım hoşuma gidecek şekilde bitirebilirim

Hocam ben düdüklemedim keşke düdükleseydim... Ne olduğunu biliyorsunuzdur umarım öteki seçenekte.
Hocam diğer seçenekleri denemedim işimizi hallettik, onu Kaer Morhen'e gönderdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…