The Witcher 3 hangi kadın karakter daha iyi?

Hocam ben lorea sadık kalma açısından sevdiğim için kitaplarda efsanevi Geralt Yennefer aşkı var Triss sadece yan karakter gibi bir şey kitaplarda ondan hep Yennefer'ı daha çok sevmişimdir ama oyunu çok kez bitirdiğim için tadmadığım karakter kalmadı desek daha doğru olur.

Hocam ben lorea sadık kalma açısından sevdiğim için kitaplarda efsanevi Geralt Yennefer aşkı var Triss sadece yan karakter gibi bir şey kitaplarda ondan hep Yennefer'ı daha çok sevmişimdir ama oyunu çok kez bitirdiğim için tadmadığım karakter kalmadı desek daha doğru olur.

Kitaplar derken oyun içi kitaplar mı hocam?

Hocam üzüldüm ben Keira'yı düdükleyip Kaer Morhen'e yolladım. Umarım tekrar görüşürüz.

Hocam ben düdüklemedim keşke düdükleseydim... Ne olduğunu biliyorsunuzdur umarım öteki seçenekte.

Hocam ikisini de birden götürebiliyorsunuz ama ben Yennefer'ı tercih ederdim Triss çok çocuksu geliyor ama o da güzel yani kısacası nimet seçilmez :D

Hocam Witcher serisi aslında andrej sapkowskinin yazdığı roman serisidir oyunlar ve dizi sonradan çıkmıştır kitapları okumanızı öneririm.

Hmm anladım hocam okurum aklımda bulunsun.

Bir oyunu oynadıktan sonra ben tekrar oynayamıyorum o yüzden umarım hoşuma gidecek şekilde bitirebilirim

Hocam ben düdüklemedim keşke düdükleseydim... Ne olduğunu biliyorsunuzdur umarım öteki seçenekte.
Hocam diğer seçenekleri denemedim işimizi hallettik, onu Kaer Morhen'e gönderdim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı