4 462002 Hectopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 4.568 Çözümler 20 29 Ağustos 2021 #1 Herkese iyi forumlar. The Witcher 3 de her şey son seviyede her şey Full ve GTA'daki gibi istediğim kadar gezineceğim mod hangisi? 3 adet mod var benim istediğim her şeyin olması envanter de Full olması yani. Son düzenleme: 29 Ağustos 2021
Herkese iyi forumlar. The Witcher 3 de her şey son seviyede her şey Full ve GTA'daki gibi istediğim kadar gezineceğim mod hangisi? 3 adet mod var benim istediğim her şeyin olması envanter de Full olması yani.
Vavien. Zettapat Katkıda Bulunan Forumun Hafızası 1000'e Doğru İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 20 Aralık 2014 Mesajlar 19.479 Makaleler 6 Çözümler 515 Yer İstanbul 29 Ağustos 2021 #11 462002 dedi: Acaba bütün görevleri bitirsem oyunda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak bütün görevler yapılamıyor. Seçimlere göre ayrılan kısımlar var. Ama yapabildiğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ben yaptım. "Ne yapabilirim?"den kastınız sonrası mı? Yeni oyun+ seçeneği burada devreye giriyor. Artı 0 Eksi
462002 dedi: Acaba bütün görevleri bitirsem oyunda ne yapabilirim? Genişletmek için tıkla... Teknik olarak bütün görevler yapılamıyor. Seçimlere göre ayrılan kısımlar var. Ama yapabildiğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Ben yaptım. "Ne yapabilirim?"den kastınız sonrası mı? Yeni oyun+ seçeneği burada devreye giriyor.