The Witcher 3 hikayesi nerede bitiyor?

Ozanbey25

Centipat
Katılım
21 Haziran 2019
Mesajlar
3
En son ölü bir adam görevindeki Vladimir'in isteklerini yaptım, ardından kısa saçlı kızda teknede çalkalandık. :D Şimdi ise açıl susam açıl diyor görevlerde. Redanyalı askerleri zayıf düşürecek bir karışım hazırla diyor. Oyunun ana hikayesini bitirdim mi yoksa yanlışlıkla DLC veya yan göreve mi kaydım? GOTY Edition almıştım Steam'den. Eğer yan göreve veya DLC'ye kaydıysam nasıl tekrar ana hikayeye dönerim?

Sanırım oyunda en son Dandellion'u buldum. Oradan sonra bana ana hikayeden bir görev vermedi git kontrat bul dedi bende farklı yerlere kaydım galiba nasıl geri döneceğim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hearts of Stone görevlerine geçmişsiniz anladığım kadarıyla. Görevler menüsünde ana görevlerinizi kontrol edin üstüne bastığınızda alt kısımda DLC'nin adı yazmıyorsa normal hikayenin ana görevidir. Oyunun ana hikayesini bitirmiş olsaydınız muhtemelen fark ederdiniz diye düşünüyorum.
 
Vahşi Av ile savaşı bitirmeden Hearts of Stone DLC'sine (kısa saçlı kız ile tekne deyince Shani kast ettiğinizi var sayıyorum.) mi başladınız? Eğer öyle yaptıysanız çok ilginç bir yol izlemişsiniz. Şuan ana görevlerde ne var?
 
Hocam siz soyguna hazırlanma görevindesiniz Herats of Stone dlc sinde O dimd den 3 görev alıyoruz siz 1 ini yapmışsınız 2 cisi bitane ev gibi bişey var onu çalcaksınız minyatür bir ev.
 
En son ölü bir adam görevindeki Vladimir'in isteklerini yaptım, ardından kısa saçlı kızda teknede çalkalandık. :D şimdi ise açıl susam açıl diyor görevlerde. Redanyalı askerleri zayıf düşürecek bir karışım hazırla diyor. Oyunun ana hikayesini bitirdim mi yoksa yanlışlıkla DLC veya yan göreve mi kaydım? GOTY Edition almıştım Steam'den. Eğer yan göreve veya DLC'ye kaydıysam nasıl tekrar ana hikayeye dönerim?

Sanırım oyunda en son Dandellion'u buldum. Oradan sonra bana ana hikayeden bir görev vermedi git kontrat bul dedi bende farklı yerlere kaydım galiba nasıl geri döneceğim?

Senin dediğin kısım heart of stone DLC'sinin görevi otomatik geçmiştir bir görevi bitirdikten sonra alakasız bir görevi otomatik atıyor sen j ye bas yani görevlerin olduğu yere orada ana görevler penceresi yani sekmesi var oradan renksiz olan görevlerden ilerle kırmzı veya maviyi değil ana hikaye bittikten sonra DLC görevlerine geçebilrisin ya da istersen bitirmeden geç fark etmez ben şahsen ana hikayeyi bitirip geçtim daha iyi oluyor kafan karışmamış olur.
 
Vahşi av ile savaşı bitirmeden Hearts of Stone DLC'sine (kısa saçlı kız ile tekne deyince shani kast ettiğinizi var sayıyorum.) Mi başladınız? Eğer öyle yaptıysanız çok ilginç bir yol izlemişsiniz. Şu an ana görevlerde ne var?
Ana hikayeyi bitirmeden DLC görevine geçebilir.
Hatta ana hikaye bitmeden geçerseniz ve Gaunter O'Dimm'in yanında durursanız en son ödül olarak size Ciri hakkında bir şey söylemesini seçebilirsiniz. Size söylediklerini yaptığınızda iyi sona ulaşırsınız.
 
Ana hikayeyi bitirmeden DLC görevine geçebilir.
hatta ana hikaye bitmeden geçerseniz ve gaunter o'DIMM'in yanında durursanız en son ödül olarak size Ciri hakkında bir şey söylemesini seçebilirsiniz. Size söylediklerini yaptığınızda iyi sona ulaşırsınız.

Onun diyceklerini internettende okuyabiliyoruz :D olgierdi kurtarmak istemiyorsanız eyeri veya sonsuz tokluğu seçmenizi tavsiye ederim.
 

Geri
Yukarı