The Witcher 3 ile ilgili sorular

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 5.513
İşletim sistemi
Windows 10
Arkadaşlar merhaba. The Witcher 3'ü az önce bitirdim. Her zaman ciri ile iyi geçindim hiç kötü bir şey yapmadım. Ama ciri de öldü bende öldüm nasıl olabiliyor?

Sanırım geralt ile aranın iyi olması değil verdiğin kararların cirinin tek başına baş edebilmesi önemli. Mesela bir Cad'ı görevi vardı. Orada ya ciri ile gidiyordun ya da beraber gidiyordunuz. Eğer tek gönderirsen hayatta kalması daha da kolaylaşıyor gibi.

5-6 tane seçim vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yarısını yanlış yaparsanız kötü son oluyor. Hatırladıklarım:
Kar topu oynama(iyi son) veya beraber içme
Sahire locasıyla konuşmaya tek başına girmesi(iyi son) veya beraber girme
Ölen arkadaşını gömmeye yanında gitmek(iyi son) veya gitmemek
Elf bilgesinin labarotuvarını dağıtmak(iyi son) veya dağıtmamak
Ciri'yi babasına götürmek (bu kötü sona sebep oluyor mu bilmiyorum ama sonu değiştiriyor)
Daha vardı galiba en az 1 tane ama hatırlamıyorum. Videolardan falan bulabilirsiniz.
Düzenleme: Ciri'yi Emhyr'e götürünce verdiği parayı kabul etmek kötü sona sebep oluyor. Sonradan aklıma geldi. :)

İmparatordan parayı kabul etmiş olabilirsin , elfin evine gittiğinde ortalığı dağıtmamış olabilirsin , kar topu oynamamış olabilirsin ya da ciriye yardım eden adamın mezarını yapmamış olabilirsin bir sürü karar vardı böyle ama yani öldürmekte zor şimdi nasıl becerdin acaba :D

Geralt ölünce ne oluyor, devam edebiliyor musun açık dünyaya? Şuan merak ettim. Bildiğim kadarıyla son olayda seçtiğin diyaloğun etkisi var bunda.
Evet normal yaşama dönüyor.
5-6 tane seçim vardı yanlış hatırlamıyorsam. Yarısını yanlış yaparsanız kötü son oluyor. Hatırladıklarım:
Kar topu oynama(iyi son) veya beraber içme
Sahire locasıyla konuşmaya tek başına girmesi(iyi son) veya beraber girme
Ölen arkadaşını gömmeye yanında gitmek(iyi son) veya gitmemek
Elf bilgesinin labarotuvarını dağıtmak(iyi son) veya dağıtmamak
Ciri'yi babasına götürmek (bu kötü sona sebep oluyor mu bilmiyorum ama sonu değiştiriyor)
Daha vardı galiba en az 1 tane ama hatırlamıyorum. Videolardan falan bulabilirsiniz.
Düzenleme: Ciri'yi Emhyr'e götürünce verdiği parayı kabul etmek kötü sona sebep oluyor. Sonradan aklıma geldi. :)
Aslında hepsinde yardımcı oldum bende anlamadım.
Küçük detaylar bile verdiğin kararları etkiliyor. Nasıl ikisini birden öldürmeyi başardınız? Takdir edilecek bir durum. :D İlk oynadığım zaman ikisinin de yaşadığı son ile bitirmiştim.
Aslında ciriyi ilk kurtarmamızdan önce spoiler yemiştim. İyi son kötü son var diye. Aslında bilmiyordum. Zaten iyi davranırdım, Spoilder dan dolayı da iyi davranıyım dedim. Ona rağmen böyle oldu.
İmparatordan parayı kabul etmiş olabilirsin , elfin evine gittiğinde ortalığı dağıtmamış olabilirsin , kar topu oynamamış olabilirsin ya da ciriye yardım eden adamın mezarını yapmamış olabilirsin bir sürü karar vardı böyle ama yani öldürmekte zor şimdi nasıl becerdin acaba :D
Hayır kabul etmedim.Kar topu oynamadım bilmiyordum. Mezarı yaptım.

Evet normal yaşama dönüyor.

Aslında hepsinde yardımcı oldum bende anlamadım.
Nasıl yardımcı oldunuz?
Kar topu oynadınız mı?
Sahire locasıyla konuşmaya tek başına mı yolladınız?
Emhyr ile buluştuysanız parayı aldınız mı?
Elf bilgenin laboratuvarını dağıttınız mı?
Skellige'de ölen arkadaşını gömmeye gittiniz mi?
Bunlardan 3'ünü yapmadıysanız kötü son oluyor diye biliyorum. (Belki daha azdır. Kendi oynayışımda sadece laboratuvarı dağıtmadım ve iyi son oldu) Hepsinde bir şekilde yardımcı oluyorsunuz. Kar topu yerine içki içiyorlar diye biliyorum. Loca ile konuşmada yanında beraber gidiyorsunuz. Bunlar da yardımcı olmak sayılır ama kötü sona sebep veriyor işte.

Nasıl yardımcı oldunuz?
Kar topu oynadınız mı?
Sahire locasıyla konuşmaya tek başına mı yolladınız?
Emhyr ile buluştuysanız parayı aldınız mı?
Elf bilgenin laboratuvarını dağıttınız mı?
Skellige'de ölen arkadaşını gömmeye gittiniz mi?
Bunlardan 3'ünü yapmadıysanız kötü son oluyor diye biliyorum. (Belki daha azdır. Kendi oynayışımda sadece laboratuvarı dağıtmadım ve iyi son oldu) hepsinde bir şekilde yardımcı oluyorsunuz. Kar topu yerine içki içiyorlar diye biliyorum. Loca ile konuşmada yanında beraber gidiyorsunuz. Bunlar da yardımcı olmak sayılır ama kötü sona sebep veriyor işte.

Kar topu oynamadım.
Sahire locasına konuşmaya beraber girdim.
Emhyr ile buluştuğumda parayı almadım.
Labortuvarı dağıttım.
Adamı beraber gömdük.
Bunları yapmam rağmen nasıl en kötü son ile bitiyor? Evet dediğiniz gibi içki içtik.

Kar topu oynamadım.
Sahire locasına konuşmaya beraber girdim.
Emhyr ile buluştuğumda parayı almadım.
Labortuvarı dağıttım.
Adamı beraber gömdük.
Bunları yapmam rağmen nasıl en kötü son ile bitiyor? Evet dediğiniz gibi içki içtik.
3 diye biliyordum ama demekki 2 tane karar kötü sona sebep oluyormuş. Benim bildiğim sadece bu kararlar sonu etkiliyor. Diğer yaptıklarınız krallıkların sonlarını, Skellige'nin sonlarını, kimle beraber olduğunuzu falan etkiliyor.(Oyunun sonunda gelen çizgi romanımsı anlatımı etkiliyor kısaca)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı