The Witcher 3 kurt adamı alt et görevi nasıl geçilir?

whoim

Picopat
Katılım
10 Aralık 2023
Mesajlar
205
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
The Witcher 3'de kurt adamı alt etmem lazım fakat ne yaptıysam olmuyor. Zihnini kontrol edip vuruyorum sonra can basıyor diğer türlü daha zor vuruyorum ve yine can basıyor canı dolmadan nasıl yenerim?
 
Nereden bakacağım.

Görevler sekmesinde yazıyor.
Spoiler falan olmasın diye her yeri karaladım ama görevin küçük simgesinin hemen yanında istediği seviye yazar sağ üsttede sizin seviyeniz.

1713983857542.png
 
1 saat içinde oyuna gireceğim deneyip yazacağım.

Hocam ben kurt adamı iksirler içerek ve onun türüne uygun olan yağı kılıca sürerek birkaç defa denemede geçmiştim. Quen basıp dodge atıp ağır saldırılardansa sürekli hızlı saldırılarla alt edebilirsiniz bence ben öyle yenmiştim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da işinize yarayabilir.
 
Korkak oynamayın. SHYAH'ın dediği gibi dodge'ladıktan sonra oyundaki her şeye en az 2 - 3 tane vurma şansınız oluyor, o arada 1 ağır - 2 hızlı saldırı (hatta yapabilirseniz 3) atıp tekrarlayın. Hasar yerseniz tanklaması için arada Quen açabilirsiniz. Ayrıca internette yazdığına göre "Ay Tozu" bombası kurt adamların can yenilemesini durduruyormuş, elinizde varsa deneyin.

Seviyeniz yetersizse (aradaki seviye farkı 5'ten fazlaysa) hiç bi' şekilde çekilecek dert değil tabii, şimdilik salıp daha sonra tekrar denersiniz. Başka şeylerle uğraşın o arada, kontratlardan veya abartmadan ana hikayeden ilerleyebilirsiniz.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı