Çözüldü The Witcher 3 mod yüklenmiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
Yer
Universitetet i Agder
Oyunu daha güzel bir hale getirmek için grafik modu, storyboard gibi birkaç mod yükledim fakat nasıl kuracağımı bilmiyorum. İnternetten videolar izledim fakat yapamadım. Resimdeki "mods" klasörüne indirmiş olduğum RAR dosyalarının içindeki klasörleri atıyorum fakat oyuna girdiğimde bir cacık olmuyor. Mod Manager'da kullandım fakat hata verdi oyun. Oyuna indirdiğim modları nasıl yükleyebilirim?

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mods'un içindeki "bin" dosyasını ordan alıp ikinci resimdeki yere(ana dizin) at ve aynı dosyaları değiştir yap. Mods klasöründe sadece 1-2-3-4 numaralı dosyalar kalsın. Mod aslında şuan kurulu ama bin dosyasını atmadığın için ayar menüsüne mod ayarı eklenmemiş.
O zaman mevcut oyunumu bitirdiğimde 2. oynayışımda modlar ile oynarım. Kurmayı becerebilirseniz kurduğunuz modları ve kurmayı rehber olarak açarsanız bana ve diğer arkadaşlara büyük yardımınız dokunur.
Bende şuan 100'e yakın mod kurulu, ara ara girip oynuyorum. Modlarla gerçekten güzel oluyor, denemeni tavsiye ederim. Hatrı sayılır bir modlama bilgim var. Üşendiğimden rehber yapar mıyım yapmaz mıyım bilmiyorum ama modlamayla ilgili takıldığın veya merak ettiğin şeyler olursa beni etiketleyebilirsin, elimden geldiği kadar yardımcı olurum.
Nexus Mods'dan yüklüyorsan, çoğu modun altında nasıl kurulacağı yazıyor. Azcık ingilizcen varsa anlarsın. Mod Manager'da hata veriyorsa büyük ihtimalle kurduğun modlar çakışıyordur. Onları da Script Merger kullanarak ayarlayabilirsin. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum ama internetten bakabilirsin. Kolay gelsin.

Konu ile alakasız ama indirdiğiniz modlar ek hikaye vs. katıyor mu yoksa sadece görsellik mi? Ona göre bende indireceğim.
Ek hikâye katanları vardır tabii ama amatör. Örneğin Oyunda öldüremedigimiz kocakarıyı öldürmek gibi. Amatör bir şey ben indirmem mesela. Gerek yok Benim indirdiğim modlar görsel modlar. Siz de indirebilirsiniz hocam. HD REWORKED PROJECT var mesela ben onu da indirdim. İnternetten arayıp görsel farkı görebilirsiniz hocam. Bir kuramadım şu modları 😁 Kurabilsem oyun efsane olacak. Siz de Nexus Mods'dan indirebilirsiniz. Henry Cavill modu bile var.
Belki hiç alakası yoktur ama m'yi büyük yapıp denedin mi?
Denedim olmadı maalesef.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şöyle bir video buldum senin yüklemeye çalıştığın modla alakalı setuptan kuruyor o yüzden klasörün içine atman fayda etmemiş olabilir. Bende basit 5 mod var kopyala yapıştır yapmıştım çalışmıştı.

Ek hikâye katanları vardır tabii ama amatör. Örneğin Oyunda öldüremedigimiz kocakarıyı öldürmek gibi. Amatör bir şey ben indirmem mesela. Gerek yok Benim indirdiğim modlar görsel modlar. Siz de indirebilirsiniz hocam. HD REWORKED PROJECT var mesela ben onu da indirdim. İnternetten arayıp görsel farkı görebilirsiniz hocam. Bir kuramadım şu modları 😁 Kurabilsem oyun efsane olacak. Siz de Nexus Mods'dan indirebilirsiniz. Henry Cavill modu bile var.
O zaman mevcut oyunumu bitirdiğimde 2. oynayışımda modlar ile oynarım. Kurmayı becerebilirseniz kurduğunuz modları ve kurmayı rehber olarak açarsanız bana ve diğer arkadaşlara büyük yardımınız dokunur.

Umarım hocam. Yapabilirsem rehber hazırlarım. Yarın deneyeceğim.

Hocam HD Reworked Project'in kurulumu basit, geçenlerde kurdum bir sorun çıkmadı oynuyorum hala. En güncel hali Ultimate'i indirip arşivden çıkarınca üç dosya oluyor içinde zaten. "mods" ve "bin" klasörlerinin oyunun ana dizinine atılması yeterli. Sonra oyuna girip doku ayarını "Halk Hogan Ultra" olarak değiştiriyorsun.

Hocam HD Reworked Project'in kurulumu basit, geçenlerde kurdum bir sorun çıkmadı oynuyorum hala. En güncel hali Ultimate'i indirip arşivden çıkarınca üç dosya oluyor içinde zaten. "mods" ve "bin" klasörlerinin oyunun ana dizinine atılması yeterli. Sonra oyuna girip doku ayarını "Halk Hogan Ultra" olarak değiştiriyorsun.
Hocam nerede yanlış yapıyorum bir bakar mısınız? Rardan çıkan bin ve mods klasörlerini oyunun kurulu olduğu yere attım. Fakat bir şey olmadı.
Adsız.png

Adsız.png

Adsız.png

Nerede bir yanlışım var?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı