Sürprizbozan The Witcher 3 nasıl farklı sonla bitirilir?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emre333333

Hectopat
The Witcher 3'ü bitirdim, Siri bir geçite girdi gitti sonra ben de geriye kalan kocakarıyı öldürdüm. İnternete baktım diğer sonlarda seri Witcher veya imparatoriçe oluyor galiba. Ben bunu nasıl yapabilirim? Bir de ben ne yaptım da benimki böyle oldu? Bir de hangisi onunla bittiğinin çok önemi var mı?

Kötü son her ne kadar ilk olarak Ciri'nin öldüğünü düşündürse de, Ak Ayaz'ı yendikten sonra ölmeyip sadece geri dönmemeyi seçmiş olması da mümkün/bi' ihtimal. Oyunun doğrudan söylediği bi' şey yok ne de olsa. Tabii günün sonunda değişen çok bi' şey olmaz ama yine de bilmek istersiniz belki.

En az 3 tanesini karşılamanız gerekiyor diye biliyorum.

- Kaer Morhen savaşından sonra kar topu oynamak ("Sana neyin iyi geleceğini biliyorum." gibisinden bi' diyalog, ikinci seçenekti sanırım).

İsteğe bağlı: - Kaer Morhen savaşından sonra Emhyr'i ziyaret etmesi için götürürseniz verilen parayı kabul etmemek.

- Sahire Locası'yla tek başına konuşmasına izin vermek.

- Avallac'h'ın laboratuvarı kısmında etrafı dağıtmasına izin vermek.

- Skjall'in mezarını birlikte ziyaret etmek.

Ciri'nin geri döndüğü durumda iki son var. Ekstra şeylerle uğraşmadığınız sürece Ciri, özünde öyle olmasa da mesleki açıdan Witcher olmayı seçiyor.
Eğer Kaer Morhen'den sonra Emhyr ile görüşmeye götürdüyseniz ve oyunun biraz ilerisinde Radovid'i öldürdüğünüz Reasons of State görevini (Türkçesini bilmiyorum) görev sonunda Dijkstra'yı da öldürerek tamamladıysanız Ciri, İmparatoriçe olmayı seçiyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı