The Witcher 3 normalden GoTY Edition'a nasıl geçerim?

Makaleler
3
(Direkt soruna gelmek için ``Şimdi`` yazan yerden okumaya başlayın.)
Çok önceden arkadaşımla Steam hesaplarımızı takas etmiştik. Ben de PUBG vardı onda The Withcer 3. Sonra uzun bir süre oynamıştım The Witcher'ı ancak Windows'um bozulduğu için bilgisayarı sıfırlamıştım. O takaslı Steam hesabı uçtuğu için ve oynayacak başka oyun olduğu için geri indirmemiştim sonra. Geçenlerde de indirime girdiğini görünce kaptım hemen. GoTY Edition yerini gördüm ancak oyunu kolaylaştıran destek falan zannettim, o yüzden normalini aldım ve indirdim. Önceki kayıt dosyalarımı kopyaladım, görev isimleri, en son kayıt tarihi falan hepsi geldi ancak dünyaya girmedi. Sebebi de Blood and Wine ve Hearth of the Stone eklenti paketlerinin eksik olması. Yani arkadaşım GoTY Edition almış. Biri bana, normalini geri iade edip GoTY almamı önerdi. Ben de internetim çok yavaş olduğu için ekstra indirmeyi beklemek istemedim o yüzden olumsuz kaldım. Bir de normalini aldığında GoTY için daha az ödüyorsun dediği için direkt vazgeçtim GoTY almaktan. Ben de internetten eskiden olduğum görevde bir kayıt dosyası aramaya başladım ancak biri yeniden başla daha zevkli olur vs. dedi ben de farklı seçenekleri işaretleyerek bir şekilde tekrar oynarım dedim ancak pişman oldum. Filmlerde, dizilerde ve oyunlarda. Hepsinde aynıyım. Tekrar izlemeye veya oynamaya dayanamıyorum, bunalıyorum direkt. Bir de önceki dünyamda bayağı bayağı ilerlemiştim. Oraya varana kadar en az 2-3 hafta geçecek gibi. O zamana kadarda oyundan soğurum.

Şimdi sorunuma gelecek olursak, normalden GoTY'ye geçmek istiyorum ancak oyuna sahip değilken istediği fiyatı istiyor, oynama sürem 2 saati geçtiği içinde geri iade edemiyorum, ne yapabilirim bu durumda? Önceki GoTY dünyamı normal sürümde oynamanın bir yolu yok mu?
Bu sorunun çözümünün 2 yolu var:
1- GoTY alıp eski dünyadan devam etme.
2- Eski dünyayı bir şekilde normal sürümde açma.
Önceki dünyamda kaldığım görev: Destination: Skellige.
Şimdiden yardımlar için teşekkürler.

@elasticheart
Peki eski dünyamın hangi eklentide çalışıp çalışmayacağını nereden bilebilirim?
Bilemezsin pass'i alıp denemen gerek. Uyumluysa zaten çalışacaktır. Ki büyük ihtimalle aldıktan sonra bir sorun yaşamayacaksın.
steam_pWKHvyLy42.png

Önceki dünyayı açtığımda böyle diyor. Eklenti paketleri tamamda yeni görev falan diyor, anlamadım.
Eki Görüntüle 527482
Eklentilerin yüklü olduğuna emin misiniz? Teker teker DLC listenizdekilerin tickini kaldırıp tekrar deneyin, son çözüm olarak dosyalarını doğrulayabilirsiniz.

Eklentilerin yüklü olduğuna emin misiniz? Teker teker DLC listenizdekilerin tickini kaldırıp tekrar deneyin, son çözüm olarak dosyalarını doğrulayabilirsiniz.
Bu eklentilerin yüklü olmadığı hali ki. Sadece yeni görev falan diyor onları sordum. Bir de bu fotoğrafa bakarak hangi eklentileri indirmem gerektiğini anlayabilir misiniz?

Bu eklentilerin yüklü olmadığı hali ki. Sadece yeni görev falan diyor onları sordum. Bir de bu fotoğrafa bakarak hangi eklentileri indirmem gerektiğini anlayabilir misiniz?
Anladım. Onlar oyuna bedava olarak eklenen görevler. Görev listesine ekleniyor. Oyunun DLC sayfasındaki bütün ücretsiz DLC'leri kütüphanene ekle dostum. Adlarının aynı olması lazım tek tek bulmak istiyorsan öyle arayabilirsin.

Dosya Ekleri

• steam_Wcr4rlIQ5Q.png
    steam_Wcr4rlIQ5Q.png
    29,9 KB · Görüntüleme: 54
Blood and Wine ve Hearts of Stone hikayeli DLC'ler. Bu iki DLC'yi oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra başla. Diğerleri ise kozmetik DLC'ler. Tavsiyem oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra İlk önce Hearts of Stone sonra ise Blood and Wine ile başlaman. Oyunun hikayesini şu an için bitirmediysen bu iki DLC'nin tiklerini kaldır. Ha bitirdikten sonra DLC'lere başlamak istersen kaldığın yerden itemlerinle devam edebiliyorsun. Oyun zaten yönlendiriyor DLC'yi aktif ettikten sonra.

Blood and Wine ve Hearts of Stone hikayeli DLC'ler. Bu iki DLC'yi oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra başla. Diğerleri ise kozmetik DLC'ler. Tavsiyem oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra İlk önce Hearts of Stone sonra ise Blood and Wine ile başlaman. Oyunun hikayesini şu an için bitirmediysen bu iki DLC'nin tiklerini kaldır. Ha bitirdikten sonra DLC'lere başlamak istersen kaldığın yerden itemlerinle devam edebiliyorsun. Oyun zaten yönlendiriyor DLC'yi aktif ettikten sonra.
Teşekkür ederim cevap için, peki iki eklenti paketini kurmadan eski dünyama girebilir miyim?
Anladım. Onlar oyuna bedava olarak eklenen görevler. Görev listesine ekleniyor. Oyunun DLC sayfasındaki bütün ücretsiz DLC'leri kütüphanene ekle dostum. Adlarının aynı olması lazım tek tek bulmak istiyorsan öyle arayabilirsin.
Sadece ücretsizlerri eklersem eski dünya açılır mı ki? İndiriyorum şu an.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı