The Witcher 3 oynamaya değer mi?

Ferhat D

Hectopat
The Witcher 3 almayı düşünüyorum şu anda indirimde oyunun konusu akıcılığı açısından biraz bahsederseniz iyi olur. Parasına değeceğini düşünüyorum 13 TL.
Ama indirilen 50GB alana değer mi işte asıl sorum bu. Cevaplayan herkese teşekkürler.

The Witcher 3 almayı düşünüyorum şu anda indirimde oyunun konusu akıcılığı açısından biraz bahsederseniz iyi olur. Parasına değeceğini düşünüyorum 13 TL.
Ama indirilen 50GB alana değer mi işte asıl sorum bu. Cevaplayan herkese teşekkürler.

Kesinlikle değer PC kaldırsa hemen indirir idim Enis Kirazoğlu izlersen oyun hakkında fikir sahibi olursun :d

Oyun kendini uzatıp duruyor, yan görevin biri bitse diğeri geliyor. Bitirmesi imkansız gibi bir şey.

Bütün oyunda yan görevler biter. Dyingh lıght'ta bitirdim 45 tanemi vardı. Bu da ondan aşağı kalır değil. Zaten oyunu bitireceğim demekten ziyade keyfini sürerek bitirme tarafındayım.:)

900 saat The Witcher 3 oynayan adam.

Pandemi de enis hoca sayesinde The Witcher 3 oynadım. İlk çıktığı zaman almıştım. Yıllarca kütüphane de durdu. YouTube video altına bu yorumu yazsam linçliycek beni.:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı