Çözüldü The Witcher 3 oyun cok pikselli gözüküyor

• Konuyu başlatan b0r
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 840
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

b0r

Decapat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX 3060 O.C
İşlemci
i5 13400F
Oyunda ciltler ve diger dokular çok pikselli gözüküyor. NVIDIA ayarlarını kapattım ve RT kapalı. Grafikler Ultra da ama bu sorun hala geçmiyor. (koydugum fotoğrafta pek pikselli çıkmamış ama pikselli gözüküyor oyun içinde)

1719861176829.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Problemin sebebini bilmiyorum fakat DX11'e geçip dener misiniz? DX12 de sıkıntılar çıkabiliyor hala tam olarak düzeltemediler şu büyük güncellemeden sonra. Bir de pikselleri göremeyenler Vesemir'in yüzüne bakarsa fark eder, fazla pikselli ve bulanık.
Problemin sebebini bilmiyorum fakat DX11'e geçip dener misiniz? DX12 de sıkıntılar çıkabiliyor hala tam olarak düzeltemediler şu büyük güncellemeden sonra. Bir de pikselleri göremeyenler Vesemir'in yüzüne bakarsa fark eder, fazla pikselli ve bulanık.

Çözüm
DX11 e geçtiğimde düzeldi hocam sağolun

DX11'e geçtiğimde düzeldi hocam sağ olun.

Oyun sıkıntılı bende DX12'ye geçince oyun ekrana göre küçük kalıyor. Aynı sinema filmindeki altta ve üstteki siyah şerit gibi sağda solda üstte altta her yerde oluyor ondan. Sanki düşük çözünürlükte açmışım gibi. Çözümüne baktım 1 yıl önce de bu sorunu yaşayan varmış, bende yaşıyorum hala çözülmedi. Bu dediğim sadece DX12 de oluyor bende.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı