The Witcher 3 vs RDR 2

  • Konuyu başlatan DGDev
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 105
  • Görüntüleme 6B
Bence Rdr2 animasyonları aksiyonu atmosferi Hikayesi vs. Hele Grafikleri ap ayrı seviyede Oynarken gerçekmi diye şaşırdığım oldu Rdr2 Başyapıt Witcher da oynadım beni sarmadı Mobile oyun dinamikleri olan oyunua nasıl bukadar bağımlı oluyorlar şaşırıyorum.
 
İçerik böyle bir şey işte. RDR 2 ile Witcher 3'ün arasında, hatta RDR 2'nin diğer tüm oyunlarla arasında teknik anlamda bir jenerasyon kadar fark var ama yine de bu iki oyun birbiriyle kıyaslanabiliyor, kıyaslanmakla kalmayıp başa baş oranda seviliyor. İki oyunun geliştirilme maliyetlerini yani çaplarını karşılaştırınca oyunlarda sanatsal içeriğin teknik kısımdan daha etkili olduğu anlaşılıyor. Sanatsal içerikten kastım da hikaye, karakterler, evren, atmosfer ve benzeri şeyler. Kısaca oyunun ruhu da denebilir.

RDR 2 en sevdiğim oyunlar arasında ilk sıralarda ama Witcher 3'ün yeri bende en tepedir. Uzun yıllar da öyle kalacak gibi görünüyor.
 
Son düzenleme:
CEVAP tabikide red dead redemption 2. Açık dünya kalitesi olarak daha üstün olduğu net bi gerçektir. Senaryo, olay örgüsü,sinematografi ve sunum kalitesi konusundada daha üstün.(ana karakter balamindada arthur morgan çok rahat top 10 a girebilecek karakterlerden biri)
 

Geri
Yukarı