The Witcher 3 vs. RDR2

Bu şey gibi oldu. Etin kilosunu başka bir ülkeyle karşılaştırırsın, ve bir IQ -18 adam gelip yeme et zararlı gibi bir şey der.
Size IQ -18 demedim, lütfen yanlış anlamayın.
Normalde kimseyi sorgulamam bu konuyu niye açtınız diye. Özgür platform herkes istediğini açabilir. Ben görmekten bıktım mesala. Bunu da dile getirdim. İsteyen linçlesin isteyen katılsın.

Bana katılan kaç kişi vardır Allah bilir. Aynı şeyin 10 kere açılması herkesi sıkar. Witcher 3'u begenen adam 10 kere aynı şeyi yazmaktan bıkar. Çoğu kişi konuya bakmayıp dile getirmiyor. Ben söylüyorum sıktı bence artık. Arama yerine yazın bir sürü konu çıkar.
Tamam sıkar ,evet ona bir şey demiyorum ama bırakın açsınlar eğlenmelerine izin verin böyle sohbet etmek için gelen çok oluyor. Anlatmak istediğim insanlar burayı öyle kullanmıyorlar herkes farklı amaçlarla kullanıyorlar.

Tamam sıkar ,evet ona bir şey demiyorum ama bırakın açsınlar eğlenmelerine izin verin böyle sohbet etmek için gelen çok oluyor. Anlatmak istediğim insanlar burayı öyle kullanmıyorlar herkes farklı amaçlarla kullanıyorlar.
Dostum ben kimseyi sorgulamıyorum. Forumda da kimseye bu konuyu niye açtınız. Baydı yani artık.

İnternet kafede toplam 10-15 saat oynamıştım. RDR2 açık ara daha iyi. Ama Witcher 3'ün bütçesi daha az, çıkış yılı farklı ve aynı türde oyunlar değil. Karşılaştırmak saçma olur.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00