Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 26 Mart 2020 #1 Arkadaşlar, ben Witcher 3 deki tüm ek paketleri aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela ben bu Armor setini nasıl kullanacağım? Bbilenler yardımcı olursa sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Mart 2020
Arkadaşlar, ben Witcher 3 deki tüm ek paketleri aldım ama nasıl kullanacağımı bilmiyorum. Mesela ben bu Armor setini nasıl kullanacağım? Bbilenler yardımcı olursa sevinirim.
Darneluin Kilopat Katılım 15 Ekim 2017 Mesajlar 974 Çözümler 20 Yer UK 26 Mart 2020 #2 Steam Community :: Guide :: DLC Nasıl Aktif Edilir? Burada DLC aktif etme ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Artı 0 Eksi
Steam Community :: Guide :: DLC Nasıl Aktif Edilir? Burada DLC aktif etme ayrıntılı bir şekilde anlatılmış.
KS KS Muammer27 Kilopat Katılım 6 Şubat 2019 Mesajlar 216 26 Mart 2020 #3 Darneluin dedi: Steam Community :: Guide :: DLC Nasıl Aktif Edilir? Burada DLC aktif etme ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Genişletmek için tıkla... ben de sadece bunlar gözüküyor ama kuruldu kısmında hepsini indirdiğim gözüküyor Artı 0 Eksi
Darneluin dedi: Steam Community :: Guide :: DLC Nasıl Aktif Edilir? Burada DLC aktif etme ayrıntılı bir şekilde anlatılmış. Genişletmek için tıkla... ben de sadece bunlar gözüküyor ama kuruldu kısmında hepsini indirdiğim gözüküyor