Nerede takıldın yardımcı olalım? Oynadığım en odaklı oyunlardan birisiydi. 5-10 SATA oynamışsınız. Bence şans verin. Ben de başta hiç sevmedim. 1 haftada 50 saat gömüp bitirdim. Pişman değilim. Yine olsam yine yaparım.
Kedinin Kurtla Oynadığı Yer görevini tekrardan yapınca bu sefer Gaetan'ı öldüreceğim, zaten Gaetan bir witcher olmasaydı yaptığı şey yüzünden onu hiç düşünmeden öldürürdüm. Bakalım böyle yapınca daha mı çok tatmin olacağım?
Bu konuya gelen cevaplardan da görebileceğiniz üzere, "Oyunun nesini seviyorsunuz?" sorusuna değil, "overrated" dediğim kısma takıldı herkes. İşte bu yüzden "overrated" .
Bu konuya gelen cevaplardan da görebileceğiniz üzere, "Oyunun nesini seviyorsunuz?" sorusuna değil, "overrated" dediğim kısma takıldı herkes. İşte bu yüzden "overrated" .
Böyle bir düşüncen olduğuna göre fazla önyargılı birisin anlaşılan.
Witcher 3 her yerde dünyanın en iyi oyunları arasında gösterilirken 2-3 kişi ilk 5-10 saatini oyna diye mi overrated oldu? Çok komiksiniz, bir daha olmasın.
Witcher 3 her yerde dünyanın en iyi oyunları arasında gösterilirken 2-3 kişi ilk 5-10 saatini oyna diye mi overrated oldu? Çok komiksiniz, bir daha olmasın.