The Witcher 3 zırh ve kılıç diyagramları zırhçılarda görünmüyor

Dennisse

Femtopat
Katılım
12 Şubat 2021
Mesajlar
30
Daha fazla  
Cinsiyet
Kadın
Merhabalar, ben geliştirilmiş Ayıgil zırhı vs. topladım. Hem Ayıgil zırhı var hem geliştirilmiş Ayıgil. Fakat Velen'deki usta zırhçı kadına gittiğimde göremiyorum geliştirilmiş Ayıgil zırhını mesela. Hiçbirini göremiyorum, çoğu zırh diyagramım gözükmüyor. Aynı şey kılıçlarda da geçerli. Novigrad'daki Hattori'nin de görevini yaparak usta demirci açtım. Fakat onda da geliştirilmiş kılıçlarım gözükmüyor yani işleyemiyorum. Fakat Hattori'de de geliştirilmiş zırh diyagramlarım gözüküyor aşağıya bırakacağım. Neden zırh diyagramlarım demircide, kılıç diyagramlarım zırhçıda gözüküyor? Nasıl işleyeceğim bunları?

Eklediğim SS'de gelişmiş zırhlarım gözüküyor ama bunu gidip usta zırhçıda açtığımda bunlar gözükmüyor. Gelişmemiş diyagramları gözüküyor. Kılıçlarımda da öyle. Onlar da zırhçıda gözüküyor, demircide gözükmüyor.

resim_2021-04-17_163510.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Oraya gidip filtreleri kontrol edermisiniz.

tamam oraya gidince ilk önce asıl ayıgil zırhını işletip sonra geliştirilmiş filtresi geliyor yani ilk düşüğünü işletip sonradan geliştirilmişini işletebiliyoruz. fakat şimdi de ayıgil zırhının göğüs zırhı yok. Ayıgil zırhı bile yok ki işletip geliştirilmişini yapayım.

Şimdi tekrar Hattori'ye geldim orada da işliyorum düşüğünü fakat geliştirilmiş Ayıgil gümüş kılıcı çıkmıyor.
 
Hocam illa o kılıçlara ihtiyacınız yok. Görev esnasında etrafınızdaki her yeri lootlayın kötü olanları atın geliyor zaten elinize.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı