Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.549 Çözümler 132 5 Kasım 2023 #71 361370 dedi: Bende farkındayım ama oyundan bahsedip oyunların temel aldığı kitapları yok saymak imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu anlatmak istiyorum işte. ''Ben kitapları okumadım, sadece oyunu oynadım ve kitaplarda olanlar umurumda değil'' diyemez kimse. Oyunda geçen her şeyin temeli kitaplarda.
361370 dedi: Bende farkındayım ama oyundan bahsedip oyunların temel aldığı kitapları yok saymak imkansızdır. Genişletmek için tıkla... Ben de bunu anlatmak istiyorum işte. ''Ben kitapları okumadım, sadece oyunu oynadım ve kitaplarda olanlar umurumda değil'' diyemez kimse. Oyunda geçen her şeyin temeli kitaplarda.
Castiello0 Zeptopat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2024 #72 183206 dedi: Amaan, memlekette sahire kalmadı sanki. Keira Metz'e yürürüm ben de. Genişletmek için tıkla... Ben onu da öldürdüm. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024
183206 dedi: Amaan, memlekette sahire kalmadı sanki. Keira Metz'e yürürüm ben de. Genişletmek için tıkla... Ben onu da öldürdüm.