The Witcher 3'ten sonra The Witcher 2 oynanır mı?

Başlamasına gerek yok kıyaslanamaz bile RPG olmamasına rağmen bu kadar derinlemesine hikaye anlatabilen nadir oyunlardan. RDR2 kalitesinde çok az oyun var Skyrim tadını verebilen tek oyun oldu bana yan görevler aşırı kaliteli ama en sevdiğim 2. oyun 1. oyun Botw nintendo devam oyununu çıkarana kadar da başkasının geçebileceğini sanmıyorum.
Kıyaslanamaz çünkü çıkış tarihi ve oyuna ayrılan bütçe arasında çok fark var, Witcher 3'ü yaparken CD Project Red küçük bir firmaydı. Küçük bir firma için Witcher 3 takdir edilesi bir oyun, Oyun tutmasaydı firma batacaktı.

Kıyaslanamaz çünkü çıkış tarihi ve oyuna ayrılan bütçe arasında çok fark var, Witcher 3'ü yaparken CD Project Red küçük bir firmaydı. Küçük bir firma için Witcher 3 takdir edilesi bir oyun, Oyun tutmasaydı firma batacaktı.
Evet yanlış bilmiyorsam en yüksek geliştirme bütçesi harcanan oyun RDR2.
Witcher 3'ün seveni olur sevmeyeni olur ama takdir edilmeden geçilecek bir oyun kesinlikle değil.

Arkadaşlar, çok önceden The Witcher 2 almıştım. Ama bilgisayarım patates olduğu için oynayamadım. Şimdi ekran kartı falan aldım ve girişmek istiyorum ama asıl oynamak istediğim sürekli övülen, serinin en iyi oyunu olan 3. oyunu.
Arkadaşın hesabından girip baktım ve 25-30 fps alabildiğimi gördüm. Ara sıra takılmalar olsa da oynayabilirim diye düşünüyorum. Ama aynı zamanda üniversite sınavına hazırlanıyorum ve oyun oynamak için çok fazla zamanım yok. Sizce direkt The Witcher 3'ten başlayıp 2'ye de fırsat bulduğum da mı başlamalıyım? Öyle yaparsam zevk alır mıyım? Yoksa 2. oyuna mı öncelik vermeliyim? Oynama süresi de 30-40 saatmiş. Ben sıkılgan adamım, benim için çok fazla. Üstelik kütüphanemde oynanmayı bekleyen bir sürü oyunlarım var.

GPU: Sapphire Radeon HD 5870 1GB.
Processor: Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz.
Motherboard: Pegatron IPIBL-LB (Benicia).
Ram: 5GB DDR2.
PSU: SHARKOON SHP650 V2.
O sistemle Witcher 3 ü rahat oynayabileceğinizi sanmıyorum. Ayrıca Witcher 2 de optimizasyon özürlü bir oyun ben HD 7670m ile rahat oynayamadım siz düşünün.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı