The Witcher 3'ü ilk defa oynayacak biri için tavsiye

Oyun oynamayı severim. Ama daha önce hiç Witcher oyunu oynamadım. İlk kez Witcher 3 ile başlayacağım ve ikincil görevlere, sağa sola hiç takılmadan, sadece ana görevler üzerinden giderek yolumun üstünde çıkanları lootlayarak geliştirmeler yapacağım. Benim için hangi zorluk en uygundur?
Bence 1. ve 2. oyunu kolay seviye de hızlı bir şekilde bitirerek 3. oyuna başlayın.

Diğer oyunların hikayesini dinleyip ondan sonra Witcher 3'e başlamanızı tavsiye ederim. Eğer oyunu sadece ana görev temalı gidecekseniz kolay yada normal modda oynayın. Yan görevler eğlenceli olmanın dışında güzel para + xp veriyor.

İlk defa Witcher 3 oynadığımda diğer oyunlarının da olduğunu unuttuğum ve hikaye oyunu olduğu için oynayamadan bırakmıştım onun yerine kitaplarını aldım. 1. ve 2. oyunu oynamadıysan hikayesini izle.
öyle yaptım. evreni ve hikayesi hakkında baya araştırma yaptım.

Orta seviyede oynayabilirsin. Zor seviye için simya gerek, bu da kimisinin oyun zevkini bozabiliyor. Sadece ana görevleri yapıp ilerlemeni tavsiye etmem. Yan görevler de çok hoş görevler ve bazıları bir yerden sonra (ana görevde ilerledikçe) kayboluyor.
hocam simya ve zanaat bol bol yapacağım yoluma çıkan lootlar ve para el verdikçe. sadece ana hikayede ilerleyeceğim. başka şeylere takılmayacağım derken hikaye ve görevler anlamında sadece.

Oyun oynamayı severim. Ama daha önce hiç Witcher oyunu oynamadım. İlk kez Witcher 3 ile başlayacağım ve ikincil görevlere, sağa sola hiç takılmadan, sadece ana görevler üzerinden giderek yolumun üstünde çıkanları lootlayarak geliştirmeler yapacağım. Benim için hangi zorluk en uygundur?

Diyalog atlama.
Loot yap her cicekten oldurdugun dusmandan parasini al.
Hikayeyi anlamak icin diger diyalog seçeneklerini de gor(sarilar hikayeyi devam ettiriyor beyazlar info verdiriryor)
Kolayda oyna.
Dodge mekanigini hemen kavramaya bak.
Yetenek semani verimli kullan.
Efsunger buyulerini sık sık kullan özellikle queni.
İlk 2 oynunun hikayesini youtubdeden bulup izleyebilirsin.
Kiliclarinin sagligina dikkat et kirildilarsa hasarı ciddi seviyede dusuyor.
İyi oyunlar :)

Düzeltme: Oyunda ana hikayede Velen'i bitirdim. Ciri'nin Novigrad'a gittiğini öğrendim. Normalde oynuyuyorum (Hikaye ve Kılıç) Zanaat simya silah zırh onarımı sürekli yapıyorum elimdeki itemler dahilinde. Zırh üretimi vs için sökmeler bile yapıyorum. Bi çok yerde çok basit bi çok yerde ise gerçekten zorlayıcı oluyor. Çok tutarsız bir zorluğu var.

Düzeltme: Oyunda ana hikayede Velen'i bitirdim. Ciri'nin Novigrad'a gittiğini öğrendim. Normalde oynuyuyorum (Hikaye ve Kılıç) Zanaat simya silah zırh onarımı sürekli yapıyorum elimdeki itemler dahilinde. Zırh üretimi vs için sökmeler bile yapıyorum. Bi çok yerde çok basit bi çok yerde ise gerçekten zorlayıcı oluyor. Çok tutarsız bir zorluğu var.
Oyunun başlarında hangi ekipmanı yaparsanız yapın illa daha iyisini buluyorsunuz.

Ben de bir haftadır oynuyorum. En kolayda bile kurtlara ölüyorum. Oyun çok zor kolay harcıyorlar beni. Tek kılıç darbesi ile canım yüzde 70 azalıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı