The Witcher 4 fragmanı yayınlandı!

Hayır fragmanda Ciri'nin dövüştüğü kişi Witcher 3'te ormanın hanımlarını hatırlarsın orada 2 cadıyı öldürüyorduk sonuncusu bu kargalarla alakalı olan Ciri'nin kolyesini alıp kaçıyordu köy aynı köy agaçta ormanın hanımlarının ağacı yani kaçan son ormanın hanımı öldürüyor videoda.
Aaa doğru ya, ilk başta izlediğimde 'Bu o değil mi?' diye aklıma geldi, sonra 'Yok, değil' dedim. Meğerse oymuş.

Hayır fragmanda Ciri'nin dövüştüğü kişi Witcher 3'te ormanın hanımlarını hatırlarsın orada 2 cadıyı öldürüyorduk sonuncusu bu kargalarla alakalı olan Ciri'nin kolyesini alıp kaçıyordu köy aynı köy agaçta ormanın hanımlarının ağacı yani kaçan son ormanın hanımı öldürüyor videoda.

Ayrıca ormanın hanımlarına adak olarak köydeki genç kızlar sunulurdu bunda da gencecık kızı ormanın hanımlarına yolluyorlar.

Ayrıca oyunun bu halde çıkacağını düşünmüyorum zira cinematic trailer adı üstünde Witcher 3'nde cinematik trailerleri ile oyunun grafiklerinin alakası yok.

Belki bir yan görevde Geralt'ı ziyaret edebiliriz ya da Witcher 3'teki gibi easter egg ile lethoyu bulmuştuk Geralt'ı bulabiliriz diye düşünüyorum çünkü başta Geralt2ı görüyoruz.

Çıkmaz. The Witcher 3'ün sinematik fragmanında böyle görülüyordu ama oyun çıkınca farklı oldu.

Ben bu şekilde çıkmaz diye düşünüyorum Witcher 3'ün sinematic trailerları da böyleydi ama oyunla alakası yok ve aşırı hyplandım oyuna ama lelele leleleyyy diye müzik duymadım üzüldüm açıkçası neyse son cadıyı keseriz le le ley açıp.

Acaba öldü mü, yoksa oyunda bunu mu göreceğiz? Şimdi merak ettim.

Umarım ölmemiştir 3'te elimden kaçmasına üzülmüştüm son cadıyı kesip biçmek istiyorum belki drop olarak 3'te aldığı kolyeyide atar :D

ben bir şekilde ya yan görevde yada easter egg olarak geralt'ın çok az da olsa gözükeceğine inanıyorum sonuçta videoda bile hikayeyi o anlatıyor aslında tam ciri ölecekken felan gelse ciriyi kurtarsa bir görevde aman yarabbim kalbim durur

Witcher 3'teki o masum Ciri gitmiş yerine canavar gelmiş abi eqwyurqwtu.

Fragmanda gördüğünüz gibi Ciri ana karakter olarak yer alıyor. The Witcher 3'ten kaç yıl sonrasında geçtiği belli değil, ancak Ciri oldukça büyümüş ve güçlerini kullanabiliyor. Ayrıca vaşak madalyonunu takıyor; bu da kendi Witcher okulunu kurmuş olabileceğini gösteriyor. Fragmanda yeni NVIDIA kart kullanılmış gibi görünüyor, acaba 5090 mı? Tabii bu henüz net değil. Oyun ise Unreal Engine 5 motoruyla geliştiriliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun diğer nesilin oyunu olacaktır güncel konsollar bu oyunu kaldıramaz duyurulmamış NVIDIA kartı ile fragman yapıyorlarsa.

Umarım ölmemiştir 3'te elimden kaçmasına üzülmüştüm son cadıyı kesip biçmek istiyorum belki drop olarak 3'te aldığı kolyeyide atar :D

ben bir şekilde ya yan görevde yada easter egg olarak geralt'ın çok az da olsa gözükeceğine inanıyorum sonuçta videoda bile hikayeyi o anlatıyor aslında tam ciri ölecekken felan gelse ciriyi kurtarsa bir görevde aman yarabbim kalbim durur

Witcher 3'teki o masum Ciri gitmiş yerine canavar gelmiş abi eqwyurqwtu.
Umarım ölmemiştir, eğer ölse koleksiyon olarak ata takıp taşırız, dediğin gibi. Geralt'ı az göreceğini sanmıyorum, her şekilde görürüz diye düşünüyorum. Belki de Witcher işini bırakıp Toussaint'ta şarap tüccarlığı yapıyordur, emekli gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı