The Witcher 4 fragmanı yayınlandı!

Umarım ölmemiştir, eğer ölse koleksiyon olarak ata takıp taşırız, dediğin gibi. Geralt'ı az göreceğini sanmıyorum, her şekilde görürüz diye düşünüyorum. Belki de Witcher işini bırakıp Toussaint'ta şarap tüccarlığı yapıyordur, emekli gibi.

Ya da oyunun finalinde Ciri'de mesleği bırakıp Geralt'ın yanına taşınır ve mutlu aile tablosu güzel son. O son cadıyı ben biçmek istiyorum inşallah trailerde öldü göstermezler görevdir ve biz öldürürüz.

Ya da oyunun finalinde Ciri'de mesleği bırakıp Geralt'ın yanına taşınır ve mutlu aile tablosu güzel son. O son cadıyı ben biçmek istiyorum inşallah trailerde öldü göstermezler görevdir ve biz öldürürüz.
Ciri'nin mesleği bırakacağını sanmıyorum. Oyun yeni bir üçleme olacak, bu da Ciri'yi 3 oyunda daha göreceğimiz anlamına geliyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
oyunun tanıtım müziği bu olmalıydı bence ben yine de bunu açıp oyunu oynayacagım kendi müziğini kısıp :D

PS5, PS5 Pro ve Xbox Series X de rahatça kaldırır diye düşünüyorum, ama gerçekten hangi kartı kullandı acaba? NVIDIA 5090 mı yoksa 5060 mı, bilemeyeceğiz.

PS5 Pro kaldırabilir ancak Series X ve PS5'i çok zorlayacak bir oyun olur UE5'in tüm nimetlerinden faydalanacak bir oyun olacak gibi duruyor 2024 oyunlarında bile 800P'e kadar düşen PS5 ve Series X bu oyunda 720p 30 FPS verirse şükredelim ancak ben yeni nesile çıkartmaları onlar için daha iyi olur gibi düşünüyorum GTA 5 neslin tam son dönemlerinde çıkarak hata yaptı bu hatayı tekrarlamaz CD project.

Sanmıyorum oyun sadece bilgisayara çıkmaz ya da sadece PS5'e çıkmaz bu grafikler düşüş yiyecek Series S ve X'te açacak oyunu ama One için şüpheliyim bende.

Onun için iyi bir grafik kalitesini korumak isterlerse yeni nesile çıkartırlar diyorum PS5 ve Series X'e çıkartacağız diye oyunu rezil etmezler PS4'e Cyberpunk 2077'i çıkartmak onları çok uğraştırdı.

Son düzenleme:
Belki Türkçe alt yazı ile bile çıkabilir CD projekt türkleri seven bir firma bakalım göreceğiz fiyatlandırmada ona göre olur diye düşünüyorum zaten ne olursa olsun gözüm kapalı alacağım.

Yeni nesile çıksa bile trailer videosundaki gibi olmaz oyun kanka şimdiye kadar hangi cinematic trailerin oyunla aynı grafikle olduğunu gördün.

Yeni nesile çıksa bile trailer videosundaki gibi olmaz oyun kanka şimdiye kadar hangi cinematic trailerin oyunla aynı grafikle olduğunu gördün.

Böyle olacaktır demiyorum zaten hocam iyi bir grafik kalitesini korumak istiyorlarsa yeni nesile çıkarlar diyorum Stalker 2 bile ne kadar downgrade yedi optimizasyon probleminden Stalker 2 2024 oyunu bu 2027 - 2028 oyunu olucak.

Belki Türkçe alt yazı ile bile çıkabilir CD projekt türkleri seven bir firma bakalım göreceğiz fiyatlandırmada ona göre olur diye düşünüyorum zaten ne olursa olsun gözüm kapalı alacağım.

Ben kesinlikle Türkçe çıkacağını düşünüyorum. CDPR bana bu güveni veriyor.

Şu Trailer'ı biri sword ve Destiny koyup arkaya yapsa mükemmel olmaz mı?

Ben kesinlikle Türkçe çıkacağını düşünüyorum. Cpr bana bu güveni veriyor.

Hemfikiriz CDPR kadar Türk dostu firma görmedim ben fiyatı da ona göre olur diye düşünüyorum.

Game of Thrones: Kingsroad hakkında ne düşünüyorsunuz buda aşırı güzel duruyor​

Aklımda çok büyük soru işaretleri var bu oyunlar tamam çıkacak güzel iyide bir sürü oyun var çıkacak Mafia'sı olsun Witcher'ı olsun umarım GTA 6 ile aynı tarihte çıkmazlar çıkarsalar büyük hezimete uğrarlar bir süre.

Bak mesela GTA 6 cinematic trailer değil düz oyun görüntülerinin traileri pek kapışamazlar aynı tarihlerde çıkarsalar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı