The Witcher dizisi çok mu iyi?

Karakterlerin pek oyunla uyuştuğunu söyleyemem. Sadece 3. Oyununu oynadım ve kitabı okumadım ama o Triss ve Yennefer nedir Allah aşkına ya? Daha benzer karakterlerle daha iyi olurdu sanki. Yennefer güzelliğinde bir kadın bulmak zor tabii ama.

Dizi oyun senaryosuna müteakip sanki çok hızlı ilerliyor daha ikinci bölümde Ciri vahşi avdan kaçıyor. 5. bölümü izledim sanki 10. bölümde vahşi av başlayacak Gerald, Eredinle kapışacak gibi görünüyor. Triss çok silik oyundaki haline hiç benzemiyor. Oyundaki Crones görevi işlense Gaunter O'Dimm, Olgierd falan senaryoya eklense süper olacak.

triss_portrait_wallpaper_by_astoralexander_dbz28mb-fullview.jpg

Bu fotoğrafa bakıyorum sonra diziyi izliyorum ve tadım kaçıyor.

triss_portrait_wallpaper_by_astoralexander_dbz28mb-fullview.jpg

Bu fotoğrafa bakıyorum sonra diziyi izliyorum ve tadım kaçıyor.
Neden? Dizi oyunları anlatmıyor, oyunlar da kitap uyarlaması zaten.

Dizi çok çok mu iyi? Hayır değil ama güzel. Witcher evrenini seven ve takip eden birisi iseniz önerebilirim. Evrene bu diziyle girecekseniz anlamadığınız birçok nokta olacaktır ve araştırmazsanız da kolay kolay anlayabileceğinizi sanmıyorum. Dizide karakter ya da evren tanıtımı gibi bir şey yok.

@CJack60 Yok, sen olayı yanlış anlamışsın. Witcher 1 oyunundan önceki zaman da geçiyor. Sadece Witcher 3 oynadıysan, daha o hikayelere gelmesine 5-6 sezon var.
Yani Ciri daha Witcher eğitimi almamış. Vahşi av belirtileri daha Witcher 1 ile başlıyor. Kuzey çöküp ve büyücülerin çoğu öldürülünce de, Ciri aramaya başlıyorlar.
Bu arada bu sezon, tamamen evrene kabaca bakış tadında olmuş. Ara sıra geçen krallıklar, büyücüler ve witcher okullarından armalar gördüm. Evren hakkında detay vereceklerini düşünüyorum.

@26318 arkadaşlar konuyu hortlatmış gibi oluyorum ama ilk önce diziyi mi izleyeyim yoksa ilk önce oyunları mı oynayayım?

Hiç fark etmez aslında. Oyunları tüketmen daha uzun süreceği için 3 oyunluk bir seri sonuçta. Önce dizinin ilk sezonunu bitir derim. Sonra 1. oyundan başlarsın. 2. sezonda yakında gelecek sanırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı