The Witcher Oyun Serisi İncelemem

Finallerden dolayı henüz diziye başlayamadım. Spoiler vermeden bilgi verebilir misiniz? Dizi iyi mi, geralt canlandıran karakter iyi mi birde yenneferı canlandıran karaktere biraz ön yargılıyım size göre iyi mi kötü mü?

Henry Cavill role bence çok gitmemiş. Oyunculuğu iyidir hoştur bilmem ama ne yaparsa yapsın sanki tam olarak yansıtamayacak gibi Geralt'ı. Yennefer ise tam tahmin ettiğim gibi hem seçim olarak hemde oyunculuk olarak kötü görünüyor ama yapacak bir şey yok artık.
 
Şahsen oyunun abartıldığı kadar iyi olmadığını düşüyorum. Eyvallah oyun iyide bence yılın oyunu olacak kadar iyi bir oyunda değildi.
Zaten sadece bir oyun olarak değil, sakince ilerlerseniz bir film gibi gidiyor. Bir çok yerde seçenekler size bırakılmış. Oyunun gidişatıda ona göre. 2-3 saat oynarsanız başları çok sıkıcı gelebilir. Oyun dediğiniz sadece grafik ve oynanış mekanik'lerimidir? Mesela PUBG'de bana göre çok kötü bir oyun. Ne grafikleri düzgün ne oynanışı. Ama her sene ödül üstüne ödül alıyor.
 
Witcher 3 kendi bölümünde en iyilerden biridir ama dünyanın en iyi oyunu değil. 1 ve 2 zaten oldukça eksik ve sorunları olan oyunlardı. RPG severler için ise genede iyi oyunlardı tabii.
Katılıyorum özellikle combat sistemi fena olmasada ileride dünyanın en tek düze combat sistemine dönüşüp kaç vurdan ibaret oluyor ve bence Witcher 3'ün DLC'leri ana oyundan daha iyi her konuda.
 
Modlama desteği ile ilk oyunu özellikle düzeltebiliyorsun azıcıkta olsa 2. oyunun ise tek sıkıntısı açık dünya olmamasıydı bence çok fazla çizgisel ilerliyor bölümler ve ilk oyuna bile nazaran daha az seçim yapılıyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı