Çözüldü The Withcer 3 Görevde Takıldım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Burhanglrsoy

Centipat
Skellige adasında yan görevleri yapıyordum. İblisi öldürme görevi geldi ama İblisi öldürdüğüm halde görev benden İblisi öldürmemi istiyor ne yapmalıyım? Hatta İblisi öldürdüğüm için zafer hatırası bile çıktı.

Çözüm
Hatırladığım kadarı ile iblis ilk aşamada ölmüyor. Kan izlerini takip ederek birkaç kez daha savaşmanız gerekiyor. Görev listenizi paylaşırsanız daha iyi hatırlayabilirim.
Hatırladığım kadarı ile iblis ilk aşamada ölmüyor. Kan izlerini takip ederek birkaç kez daha savaşmanız gerekiyor. Görev listenizi paylaşırsanız daha iyi hatırlayabilirim.
Evet oyunu eski saveden alıp tekrar oynadım iblisin ölmemesi ve kaçması gerekiyormuş. Ben İblisi oracıkta öldürmüştüm nasıl yaptıysam.

İfadeler: WTC
@Burhanglrsoy Demek ki hayvancığa karşı çok dolmuşsunuz Değişik bir görevdi. Üç kere falan savaşmak gerekiyordu galiba. Bir de adamın oğlunu bulmanız gerekiyordu.
Evet adamın oğlunu buldum. Böyle güçlü bosslarla savaşırken, ata binip yaratığın önüne parkediyorum ve sürekli Axii basarak atı sakinleştiriyorum. Boss köşede sıkışırsa saldırmıyor. O yüzden sanırım İblis buga girdi ve kaçmadı ilk seferde.

İfadeler: WTC
Buglar hala düzeltilmedi. Birçok bug ile karşılaşılabiliyor. Bu yüzden bol bol kayıt almak lazım ilerleyişi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…