Sürprizbozan The Wolf Among Us sonunu anlamadım

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Paul Walker

Kilopat
Makaleler
2
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Şimdi bu neressa ve faith aynı kişi mi? Çarpık adamı boşa mı öldürdük? Neressa kurtulmak için tily ve Faith'i mi ifşaladı? Ölümler çarpık adamın değil de Georgie'nin planları mıydı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ama katil dedi Neressa :D

Neressa öyle dedi diye ona uymaman lazımdı. Bütün herkesi tarafsız bir şekilde dinlemen lazım ki büyük resmi görebilesin ama bu soruların cevabını ilk oyun net bir şekilde vermiyor. İlk sezondaki ana suçlular Georgie ve çarpık adam. Georgie'yi istemesen bile ölüyor ve ona yapacak bir şey yok sadece ölmeden önce işkence etmemeyi seçebilirsin. Çarpık adama gelince onu cezalandırmak için bir kuş formunda kafese hapsedebiliyorsun yani öldürmek pek gerekli değil ve herkesin senden korkmasına neden oluyor. Bigby'nin amacı zaten geçmişine sünger çekmek ve kötü ününü insanların gözünde temizlemektir. Çarpık adamı öldürdüğün zaman diğer masal karakterleri Bigby'nin hala eski günlerdeki kadar vahşi olduğunu düşünmesine neden olacak. Ayrıca bir bakıma Neressa'da yaşanan olaylardan ve ölümlerden suçluydu.

Son düzenleme:
Neressa öyle dedi diye ona uymaman lazımdı. Bütün herkesi tarafsız bir şekilde dinlemen lazım ki büyük resmi görebilesin ama bu soruların cevabını ilk oyun net bir şekilde vermiyor. İlk sezondaki ana suçlular Georgie ve çarpık adam. Georgie'yi istemesen bile ölüyor ve ona yapacak bir şey yok sadece ölmeden önce işkence etmemeyi seçebilirsin. Çarpık adama gelince onu cezalandırmak için bir kuş formunda kafese hapsedebiliyorsun yani öldürmek pek gerekli değil ve herkesin senden korkmasına neden oluyor. Bigby'nin amacı zaten geçmişini sünger çekmek ve kötü ününü insanların gözünde temizlemektir. Çarpık adamı öldürdüğün zaman diğer masal karakterleri Bigby'nin hala eski günlerdeki kadar vahşi olduğunu düşünmesine neden olacak. Çünkü bir bakıma Neressa'da yaşanan olaylardan ve ölümlerden suçluydu.

Vallahi ilkinde kafasını kopardım, sonra da kuyuya atma seçeneğini oynadım. Hapse atarsam bu adam büyü işleriyle açar falan diye hiç aklıma gelmedi :D

Vallahi ilkinde kafasını kopardım, sonra da kuyuya atma seçeneğini oynadım. Hapse atarsam bu adam büyü işleriyle açar falan diye hiç aklıma gelmedi :D

Bunların sonuçlarını ikinci oyunda düzgün işlediyseler göreceğiz. Belki bunlarla hiçbir alakası olmayan bir hikayeyi oynayacağız çünkü Telltale pek devam oyunlarında aynı kaliteyi sürdürebilen bir firma değil ve geçmişte yaptıkları diğer oyun serileriyle de bunu gösterdiler maalesef.

Bunların sonuçlarını ikinci oyunda düzgün işlediyseler göreceğiz. Belki bunlarla hiçbir alakası olmayan bir hikayeyi oynayacağız çünkü Telltale pek devam oyunlarında aynı kaliteyi sürdürebilen bir firma değil ve geçmişte yaptıkları diğer oyun serileriyle de bunu gösterdiler maalesef.

Trailer çok saçma duruyordu büyük ihtimal hayal kırıklığı olacak. Ve zaten Tell Tale Games artık sadece isim diye biliyorum başka bir firma yapıyor oyunu.

Şimdi bu neressa ve faith aynı kişi mi? Çarpık adamı boşa mı öldürdük? Neressa kurtulmak için tily ve Faith'i mi ifşaladı? Ölümler çarpık adamın değil de Georgie'nin planları mıydı?
Aslında Faith Nerassa kılığına geçti ölenler de Nerassa ile Lilydi. Çarpık Adam Fableları köleliştirmeyi denedi bu yüzden suçluydu, ölümler Georgie nin planıydı.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı