Thermal Burst Assassin ve Assassin King arasındaki 500TL farka değer mi?

• Konuyu başlatan Wuesty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 5
  • Görüntüleme 77

Wuesty

Hectopat
Makaleler
1
Yer
ANKARA / KEÇİÖREN
Anakart
B450m s2h
İşlemci
Ryzen 7 3700x
Ryzen 7 3700X işlemcim var ve bu 2 soğutucudan birini almayı planlıyorum. Sizce aradaki sadece 1 boru farkına ve 500TL fazladan ödemeye değer mi?

Ryzen 7 3700X işlemcim var ve bu 2 soğutucudan birini almayı planlıyorum. Sizce aradaki sadece 1 boru farkına ve 500TL fazladan ödemeye değer mi?
Assassin King çift kulelere yakın performans veren gayet iyi bir işlemci soğutucu. Bence fiyat farkını vermeye gerek yok.

IMG-20251211-WA0018.jpg

Ryzen 7 9700X işlemci 100W güç tüketiminde CineBench R2024 testinde aralarında 0.4 derece fark oluyor.

Son düzenleme:
Aynı işlemciyi 6 yıldır kullanıyorum. Önce kendi içinden çıkan Wraith Prism ile uzun süre kullandım. Şimdi 1,5 yıldır Thermalright Phantom Spirit ile kullanıyorum.

Kendi soğutucusunun tatmin edici şekilde soğutabildiği ve çoğu modelden az ısınan bir işlemci olduğu için bu konuda şu ana kadar adı geçen tüm soğutucuların yeterince soğutacağına adım gibi eminim.

Yani bütçe çok dar ise 5 borulu tek kule model Assassin King(AK) sana yeter. Kendi soğutucusundan daha iyi sonuç vereceği aşikardır. Ancak bütçeyi 1500'e kadar çıkardığını varsayarsak(bize bu kıyaslamayı sorduğuna göre) Burst Assassin'i(BA) alacağına az daha koy Peerless Assassin'i(PA) al. Yani bu üçlüden BA olanı mantıksız geldi sadece. PA benim Phantom Spirit'e benzer performans verecektir. Hem sessiz hem de serin çalışıyor. Çok memnunum. Tüm çekirdekleri 4400 MHz'e dayadığım halde yazın bile 85 dereceyi geçmedi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı