Thermal Grizzly Conductonaut termal macun iyi mi?

MikeyKunn

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F
RTX 4060
MSI PRO A620M-E
32 GB 6000Mhz Ram
MSI MAG Forge M100A D6
Meslek
Öğrenci
RAM
6
Anakart
H55
Son düzenleyen: Moderatör:
Sıvı metal bu uygulaması biraz dikkat ister onun dışında piyasnın en iyisidir kendisi. Devrelere deydimi o bilgisayar veda et pek bilgin yoksa düz termal macun al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel macundur, en kaliteli macunlardan biridir kendisi. Dikkat edin, sahte olmasın. Normal fiyatı 1000 TL civarı. 200 TL, pek normal gelmedi bana.

Ama dikkat edin, sıvı metal bu. Çok dikkatli olun sürerken, sakın başka bir yere değirmeyin.

Sıvı metal bu uygulaması biraz dikkat ister onun dışında piyasnın en iyisidir kendisi. Devrelere deydimi o bilgisayar veda et pek bilgin yoksa düz termal macun al.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarcı ya yaptırıcagım zaten.

Güzel macundur, en kaliteli macunlardan biridir kendisi. Dikkat edin, sahte olmasın. Normal fiyatı 1000 TL. 200 TL, pek normal gelmedi bana.

Ama dikkat edin, sıvı metal bu. Çok dikkatli olun sürerken, sakın başka bir yere değirmeyin.

Tesilm edilmiş çoğu bende pek emin olamadım.

Bilgisayarcı ya yaptırıcagım zaten.

Tesilm edilmiş çoğu bende pek emin olamadım.

Xeon 3470 üstüne sürüceceğim aynı anda termal macunda geldi ama uygulamadım overclock için daha iyi alayım diyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı