Thermal Grizzly Kryonaut Extreme vs conductonaut Extreme mi?

Ahmet Sezer 06

Centipat
Daha fazla  
Herkese selamlar, elimde Casper G911 ( RTX 3070 i711800H 32 GB RAM ) var. Şimdi Thermal Grizzly markasına ait Kryonaut Extreme ve conductonaut Extreme arasında kaldım. Acaba sıvı metal uygulasam sıkıntı olur mu? Yoksa termal macundan devam mı? Bir de termal pad almama gerek var mı? Bilgisi olan arkadaşları yoruma bekliyorum özellikle şunu belirteyim neden bu laptopu aldın çöp falan diyecek kuş beyinliler yazmasın. Benim sorduğum soruya cevap verilse mükemmel olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar, elimde Casper G911 ( RTX 3070 i711800H 32 GB RAM ) var. Şimdi Thermal Grizzly markasına ait Kryonaut Extreme ve conductonaut Extreme arasında kaldım. Acaba sıvı metal uygulasam sıkıntı olur mu? Yoksa termal macundan devam mı? Bir de termal pad almama gerek var mı? Bilgisi olan arkadaşları yoruma bekliyorum özellikle şunu belirteyim neden bu laptopu aldın çöp falan diyecek kuş beyinliler yazmasın. Benim sorduğum soruya cevap verilse mükemmel olur.
PTM7950 termal ped laptoplar için en iyi seçenek ama tek tedarikçisi AliExpress.

Hocam pullsar içe Dragon Carbon modeli var termal ped ama termal macun yerine sürülüyor mükemmel bir şey. Https://www.amazon.com.tr/dp/B0DDXT...d2lkZ2V0TmFtZT1zcF9waG9uZV9kZXRhaWwp13NParams

Bende Clevo Monster vardı ısınma sorunumu çözdüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı