Thermal Grizzly Kryonaut nasıldır?

enessylu

Megapat
Daha fazla  

Herkese merhaba, yukarıda belirttiğim termal macunu almak istiyorum gerçekten fiyatını hak ediyor mu, çok kaliteli bir termal macun mu? Değerlendirmelere baktığım zaman %90 oranında herkesin beğendiğini gördüm ve sizlere de sormak istedim. Hatta bazı arkadaşların eğer sallamıyorlarsa 25 dereceye kadar düştüğünü söyleyenler var bu pek inandırıcı gelmedi açıkçası. Ryzen 5 9600X işlemcim için kullanacağım gerçekten çok ısınıyor, sıvı soğutma olarak ise Corsair iCUE link H150i 360 mm kullanıyorum, kaç derecelere kadar düşmesi gerekir doğru bir şekil de kullanırsam? Oyunlar da 80 dereceleri görüyorum saçma bir şekil de. Bu macunu alsam iş yapar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Etkili olduğu söyleniyor güzel macun ama fazla uzun ömürlü olduğunu düşünmüyorum.

Bu attıgım macunu acayip övüyorlar kendileri üretmiş gibi, demek ki var bir hikmeti 😂

Hocam piyasada güvenilir markalardan OC ve UV tarafinda ugrasanlarda bunları öneriyor MX 4 kullandim pişman oldum UV yapmama ragmen 35dk sonra temiz macun 15dakikaya kıyasla 6 7 derece artış gosteriyor Noctua ve termal grizzy gibi markalar cok kaliteli macun uretiyorlar attiginiz macunun deger 12.5 aşırı yüksek bir deger.

Hocam piyasada güvenilir markalardan OC ve UV tarafinda ugrasanlarda bunları öneriyor MX 4 kullandim pişman oldum UV yapmama ragmen 35dk sonra temiz macun 15dakikaya kıyasla 6 7 derece artış gosteriyor Noctua ve termal grizzy gibi markalar cok kaliteli macun uretiyorlar attiginiz macunun deger 12.5 aşırı yüksek bir deger.
Biraz araştırdım evet çok iyi diyorlar ama uzun sürmüyor diyorlar anlamadım şimdi anlık mı düşürüyor sıcaklıkları yani, herkes bir şey demiş

Biraz araştırdım evet çok iyi diyorlar ama uzun sürmüyor diyorlar anlamadım şimdi anlık mı düşürüyor sıcaklıkları yani, herkes bir şey demiş
Cok dayanmiyor demislerdir fiyati yuksek ve 1gr olarak satılıyor diye oyle diyorlardır en az 4 ay dayanir diye düşünüyorum hatta daha fazla

Technopat Haberler

Geri
Yukarı