Unk
Hectopat
Daha fazla
Kasamın her yerini dolduracak 10 adet 140-180 MM, 10-100 TL arasında; sağlam, sessiz, serin ve üstün hava akımı oluşturacak fanlar arıyorum. İşlemci soğutucusu olarak "Cooler Master 212 Evo" düşünüyorum. Yaptığım araştırmalarda bu soğutucunun çift fanlı birçok radyatörlü soğutucuları egale ettiğine şahitlik ettim. 212 Evo'da şöyle bir değişiklik yapmayı düşünüyorum: Kendi orjinal fanını çıkarıp sizlerin önerdiğiniz fanları soğutmanın arkasına ve önüne monte etmek istiyorum. 212 Evo'nun standart fanı 120 MM'dir. Stok fanı çıkarma sebebim, kasa içine biraz daha güzel bir görüntü kazandırmak içindir. Görsellik benim için her şey demektir.
200 MM' fan da önerebilirsiniz. CFM ve serin kalması benim için önemli.
Kasamın fan desteği aşağıdaki gibidir. Ön tarafa ek aparat takılarak x2 200 MM fan takmak mümkündür. x3 140 mı yoksa x2 200 mü olacağı artık önerilerinize kalmıştır.
Hoşuma giden 2 ürünü aşağıda belirtmiş bulunuyorum. Yine de farklı öneriniz varsa her daim önerilerinize açığım.
*COOLER MASTER MEGAFLOW 200MM MAVİ LED SESSİZ FAN
*CORSAIR AIR SERİSİ AF140 140MM KIRMIZI LED FAN
Beklentim en güzel led aydınlatması, daha az ses çıkması ve daha cok serin tutmasıdır. Ve masraftan kaçınmam.
2 gündür konuma yorum gelmedi arkadaşlar; önerilerinizi bekliyorum, ilgilenirseniz sizlere cok minnettar kalırım.
- İşlemci: Intel i7 6700
200 MM' fan da önerebilirsiniz. CFM ve serin kalması benim için önemli.
Kasamın fan desteği aşağıdaki gibidir. Ön tarafa ek aparat takılarak x2 200 MM fan takmak mümkündür. x3 140 mı yoksa x2 200 mü olacağı artık önerilerinize kalmıştır.
Hoşuma giden 2 ürünü aşağıda belirtmiş bulunuyorum. Yine de farklı öneriniz varsa her daim önerilerinize açığım.
*COOLER MASTER MEGAFLOW 200MM MAVİ LED SESSİZ FAN
*CORSAIR AIR SERİSİ AF140 140MM KIRMIZI LED FAN
Beklentim en güzel led aydınlatması, daha az ses çıkması ve daha cok serin tutmasıdır. Ve masraftan kaçınmam.
2 gündür konuma yorum gelmedi arkadaşlar; önerilerinizi bekliyorum, ilgilenirseniz sizlere cok minnettar kalırım.