Thermaltake Litepower 700W PSU alınır mı?

Ryzen 5 2600.
RX 590.
16 GB 3000MHz sistemim var. Halihazırda Aerocool 500W PSU ile kullanıyorum. Thermaltake Litepower 700W PSU'ya yükseltmek istiyorum. Bu PSU hakkında bilgisi olan veya başka tavsiyesi olan varsa bekliyorum.

Uzun zaman önce Black Edition serisini almıştım. 12V kanalından 576W verebiliyor. Bu zamanda ise alınmaz. 80+ değil. Korumaları var fakat yeniler gibi değil.

O sistem için yeterli bir PSU kullanıyorsunuz zaten. Sistemi güncellemeyi düşündüğünüz zaman daha iyi bir PSU ile değiştirmenizi tavsiye ederim.

Valorant oynuyorum ve yüksek elodayım. Her bir karenin bile çok önemli olduğu yerde ben kare hızımı sabitlemezsem 150 160 civarına bilgisayarım reset atıyor yaklaşık 1 saat sonra. PSU kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü sıcaklık değerlerimde bir sorun yok.

1000 TL üstünde ödeme yapılarak alınacak bir ürün değil.
Daha iyi bir tavsiyeniz varsa seve seve sizden öğrenebilirim. Bilgim doğrultusunda yeterli ve iyi olduğunu düşündüğüm bir modeli tavsiye ettim.

Daha iyi bir tavsiyeniz varsa seve seve sizden öğrenebilirim. Bilgim doğrultusunda yeterli ve iyi olduğunu düşündüğüm bir modeli tavsiye ettim.
F/P ve üst seviye:

Global bilinirlik, daha fazla W değeri, ürüne göre modülerlik:

F/P ve üst seviye:

Global bilinirlik, daha fazla W değeri, ürüne göre modülerlik:

CX-F o para verilecek PSU değil PH-P650G var onun parasına, Pylon ve özellikle Performance GD'ye diyeceğim yok tabii.

Sorun belki başka yerlerde de olabilir, Valorant'ta zaten bileşenler fazla güç tüketmez çok kullanılmadıkları için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı