Çözüldü Thermaltake SmartRGB PSU patlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
2,5-3 yıldır kullandığım PSU'nun kötü bir PSU olduğunu öğrendim, hatta 2 kişininki patlayıp evi aleve vermiş. Sizce patlar mı veya sisteme zarar verir mi? Diyelim zarar verdi, MediaMarkt'tan aldım ve 5 yıl garantisi var, hasarı karşılarlar mı? Çok moralim bozuldu. PC günde 8-9 saat açık kalıyor.

PSU: Thermaltake SmartRGB 600W 80+.

Çözüm
Teknoloji şans işi, ama yüksek ihtimalle patlamaz.

Yine de iyi bir PSU değil.
Zannetmiyorum, ama garanti de veremem, tekrar söylüyorum, teknoloji şans işi.
Haklısınız, ama bir Rampage, GP, PB değildir değil mi?
Elinizdeki PSU'yu satıp daha iyi bir PSU alabilirsiniz.
İşte onunla şu pandemide uğraşsam mı bilemiyorum ve ailemin de çok sıcak bakacağını sanmıyorum çünkü bu yıl hem SSD'mi, GPU'mu ve CPU'mu yükselttim satarak.

Rampage, Gamepower çöplerinden 3-4 kat daha iyidir. Bu PSU'nun patladığını hiç duymadım üstelik.

İfadeler: RPM
Rampage, Gamepower çöplerinden 3-4 kat daha iyidir. Bu PSU'nun patladığını hiç duymadım üstelik.
İngiltere'de çok patlayan olmuş ama buradakiler gibi değil, bilidiğiniz alev almış. Birinin sistemi, birinin evi yanmış. TomsHardware gibi yerlede Avpupa modellerinin daha kötü olduğu söylenmiş. Benimki de Avrupa modelidir herhalde.

Ben yine de patlayacağını düşünmüyorum. Teknoloji şans işidir. Değiştirmek istiyorsanız değiştirin.

İfadeler: RPM

Söylediğiniz site PSU kanalları üzerinde çok büyük fanteziler deniyor test yaparken, yani alt seviye bir ürünün o adamların elinde patlaması normal bence.

Avrupa versiyonu hakkında bilgim yok, ama patlayacağını düşünmüyorum.

Peki aldığım mavi ekranlar da PSU'dan dolayı olabilir mi? Mavi ekran oluyor, Boot menüye giriyor ve S40G'yi görmüyor, kapatıp açınca düzeliyor. 2-3 ayda bir olsa da.
Yok forumdaki insanlar diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…