Çözüldü Thermaltake SmartRGB PSU patlar mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
2
2,5-3 yıldır kullandığım PSU'nun kötü bir PSU olduğunu öğrendim, hatta 2 kişininki patlayıp evi aleve vermiş. Sizce patlar mı veya sisteme zarar verir mi? Diyelim zarar verdi, MediaMarkt'tan aldım ve 5 yıl garantisi var, hasarı karşılarlar mı? Çok moralim bozuldu. PC günde 8-9 saat açık kalıyor.

PSU: Thermaltake SmartRGB 600W 80+.

Çözüm
Teknoloji şans işi, ama yüksek ihtimalle patlamaz.

Yine de iyi bir PSU değil.
Hocam kötü bir PSU değil arkadaşlar neye dayanarak kötü diyor bilmiyorum.Tabiki daha iyileri var ama piyasadaki çoğu PSU'dan kaliteli TT.Korkmayın patlamaz.

Dediğim gibi, bir süre daha idare eder.

Sizi bu kadar rahatsız ediyorsa satıp üstüne biraz daha para ekleyerek bir PSU alabilirsiniz.
Tamam. Siz ne önerirsiniz. Alabileceğim en, en, en ucuz (kaliteli ve sıkıntısız) 700-750W PSU nedir. Şu an alacağım dan değil de, bir fikir oluşsun diye.
Hocam kötü bir PSU değil arkadaşlar neye dayanarak kötü diyor bilmiyorum.Tabiki daha iyileri var ama piyasadaki çoğu PSU'dan kaliteli TT.Korkmayın patlamaz.
TT'nin Smart serisi kötüymüş yoksa Tough serileri falan çok iyi.

Şunları öneririm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…