Eki Görüntüle 786829
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda. Gaming X Trio olmasa üzülebilirdim fakat tasarımı yeter.![]()
Satmayacak mıydınız 4800'e?
Eki Görüntüle 786829
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda. Gaming X Trio olmasa üzülebilirdim fakat tasarımı yeter.![]()
İmkansız gibi bir şey.
Üst seviye PSU kalmadı piyadada doğru düzgün.
İmkansız. Bu arada gerçekten GF1 iyidir.
Hayır, satmadım. Alıcıdan kimlik fotokopisi isteyince dansöz gibi kıvırmaya başladı. Halbuki faturanın üstünde benim TC Kimlik numaram yazıyordu. Sonra satışı iptal edip ilanları kaldırdım. Şu an mutlu mesut RTX ile oyun oynuyorum.Satmayacak mıydınız 4800'e?
Memnun musunuz hocam? İyi bir RT deneyimi sunuyor mu 1080P'de?Yok. Alıcıdan kimlik fotokopisi isteyince dansöz gibi kıvırmaya başladı. Halbuki faturanın üstünde benim TC Kimlik numaram yazıyordu. Sonra satışı iptal edip ilanları kaldırdım. Şu an mutlu mesut RTX ile oyun oynuyorum.
Memnun musunuz hocam? İyi bir RT deneyimi sunuyor mu 1080P'de?
1080P’de RTX açık oynayamadığı oyun yok diyebilirim. RTX olmayan oyunlarda ultra grafiklerde oynayabiliyorum. Daha yüksek FPS için bazı oyunlarda OC yapıyorum. Şu an beni güncel oyunlarda rahat bir şekilde götürüyor. (Optimizasyon özürlüsü CyberPunk2077 hariç)Memnun musunuz hocam? İyi bir RT deneyimi sunuyor mu 1080P'de?
Evet, gerçekten karşılaştırabileceğim bütün PSU'lar ile karşılaştırdım, artık istesem de konu açamam, PSU kalmadı.
Yardımlarınız için teşekkür ederim.
DLSS?Benim eskiden alacağım ekran kartlarından biriydi. Bu kart 2K kartı. Benim kartımdan seninkinden %5 daha önde @WaIter White.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.