THH başvurusu nasıl yapılır?

Hocam urunu tekrar gönderdım vıdeoyu sansım yok.

Hocam dediğiniz gibi yazdım ama hijyen kısmını değiştireyim mi çünkü bana hijyen demediler elektronik ürünlerin ambalajı koruma bandi açıldıgı için almadik dediler tekrar tekrar.
Hijyen demiştiniz. Neyse tamam öyle yazın ambalajı koruma bandı açıldığı için iademi reddetmişler diye yazın.

Hijyen demiştiniz. Neyse tamam öyle yazın ambalajı koruma bandı açıldığı için iademi reddetmişler diye yazın.
ben yanlış anlamışım hocam ss atayim
1721911295101.png

Kutusu açıldıgı için yaziyorum hocam.

@chaturanga hocam siz ne düşünüyorsunuz kulaklık iadesi yapacağım zaman size danışmıştım.

Ödediğiniz miktarı tabii ki.

Hocam ben şikayetimi e-Devlet'ten oluşturdum dün hatalı yazım yaptığım için iptal ettim yenisi gönderdim eskisinde şikayet iptal edildi yazilmişti ama bugün baktıgımda savunma istemişler.
1722018645167.png

@chaturanga hocam siz ne düşünüyorsunuz kulaklık iadesi yapacağım zaman size danışmıştım.

Hocam ben şikayetimi e-Devlet'ten oluşturdum dün hatalı yazım yaptığım için iptal ettim yenisi gönderdim eskisinde şikayet iptal edildi yazilmişti ama bugün baktıgımda savunma istemişler.
1722018645167.png

Süreç devam edecekse problem yok ama iptal edilir mi?

Son düzenleme:
Burada firmanın savunması isteniyor sonuçlanmazsa icra hakkınız var icraya verebiliyorsunuz.

Burada firmanın savunması isteniyor sonuçlanmazsa icra hakkınız var icraya verebiliyorsunuz.

Hocam siz anlamadiniz bir ekran görüntüsüne bakin bak iptal etmişim ama savunma istemişler.

1722018995138.png

1722019076864.png

İptal ettiğim devam ediyor yeni yaptığım olduğu gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı