Thinkpad E560 Hackintosh uyumlu mudur?

mertkaya1215

Attopat
Daha fazla  
Manjaro kullanığım bilgisayarıma Hackintosh kulllanarak macOS yüklemek istiyorum ama bilgisayarım uyumlu diye bilmiyorum. Ve biraz araştırdım açıkçası anlamadım da.
Bilgisayrım:
Lenovo Thinkpad E560
Intel® Core™ i7-6500U × 4
Mesa Intel® HD Graphics 520 (SKL GT2)
Bu özelliklere sahip bir bilgisayar uyumlu mudu?

Evet hocam sizin configiniz Sky Lake olan, bu arada EFI klasörü yoksa imaj makalesinde vardır. Oradan indirip USB'ye atabilirsiniz.
Oradan indirdim orda iki tane klasör vardir biri macos to digerinde de EFI vardı ve flasha imaj attıktan sonra flashin icinde kurduktan sonra vs diye bir kaç dosya vardı. Simdi flashin icindeki butun dosylari silip indirdigim EFI dosyasini flasha mi atmam lazim ve ek olarak bios adventure ayarlarına giremedim de tekrardan teşekkür ederim

Evet hocam sizin configiniz Sky Lake olan, bu arada EFI klasörü yoksa imaj makalesinde vardır. Oradan indirip USB'ye atabilirsiniz.
Dediklerinizi yaptım ya da yapabildiğimi düşündüm flashı aöarken oc: failed to load configuration hatası aldım bunu nasıl düzeltebilirim

Son düzenleme:
Her şeyi yükledim sistem calisiyor çok teşekkür ederim yalniz wifi kullanamiyorum daha araştırmadım nasıl düzeltebileceğime bir ona bakacam her şey icin cok teşekkürler

Buna bakabilirsiniz.

Siz Windows'u silmiş miydiniz? Şu an macOS'den internete bağlanamazsınız zaten, gerekli kextler işlenmiş değil.
Evet direk widowsu sildim ama arkadaşımın windows bilgisayarı var ordan halledebilirim ve ek olarak bilgisayardan ses çıkmıyor bunun sebebi nedir?

Siz Windows'u silmiş miydiniz? Şu an macOS'den internete bağlanamazsınız zaten, gerekli kextler işlenmiş değil.
Şuan telefonumdan macosa interneti bağladım.

İnternete bağladıysanız ben size direkt EFI'yi atayım, onu kendi EFI'nizle değiştirin. Bu arada makaledeki Yandex Linki olan EFI'yi kullandınız değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı