"This version of Mac OS X is not supported on this platform" hatası

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.632

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Hackintosh kuruyordum. [OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı bu RAW'ı USB'me yazdırdım, ve USB diskimin içindeki uygun olan Config'in adını config.plist yaptım. Ve Boot ettim, ardından 3 seçenek vardı, 1. Windows, 2. Install MacOSX, 3. Unuttum. Ben, Install MacOSX dedim. Fakat önüme bir ekran geldi. Ve diyordu ki "This version of Mac OS X is not supported on this platform.". Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistemim şu:

• RX 5600 XT Pulse 6 GB
  • Intel i5 10400F
  • B460M-A Pro anakart
  • 16 GB Apacer Nox RGB RAM
  • Lenovo G27C-10 ekran
  • PNY CS3030 500 GB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
Hackintosh kuruyordum. [OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı bu RAW'ı USB'me yazdırdım, ve USB diskimin içindeki uygun olan Config'in adını config.plist yaptım. Ve boot ettim, ardından 3 seçenek vardı, 1. Windows, 2. ınstall Mac OS X, 3. unuttum. Ben, ınstall Mac OS X dedim. Fakat önüme bir ekran geldi. Ve diyordu ki "this version of macOS X is not supported on this platform.". Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistemim şu:

• RX 5600 XT Pulse 6 GB.
  • Intel i5 10400F.
  • B460M-A Pro anakart.
  • 16 GB Apacer Nox RGB RAM.
  • Lenovo G27C-10 ekran.
  • PNY CS3030 500 GB M.2 SSD.

Merhaba. Big Sur kullanabilirsiniz neden Mojave tercih ettiniz? Mojave'de devam edecekseniz SMBIOS yükseltmeniz gerekiyor.

Flash belleğimin boyutu yetmedi. Mojave kurup Big Sur'a yükseltecektim.

SMBIOS nasıl yükseltebilirim?

Anladım. SMBIOS için Config paylaşırsanız sizin için ben yapabilirim.

Şuan da, kullandığım Config bu.

Şu an da, kullandığım Config bu.

Biraz bekleteceğim.

Kusura bakmayın laptopum çantadaydı biraz çıkartmak için zaman harcadım. Config'i ekledim umarım çalışır. Kolay gelsin inşallah olur. config
Bu sefer de, "halting on critical error" hatası aldım.

NOT: Seçim ekranına bile gelemeden bu hatayı verdi. Boot edince.
20211028_195653.jpg

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı