"This version of Mac OS X is not supported on this platform" hatası

• Konuyu başlatan 382019
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 16
  • Görüntüleme 3.632

382019

Gigapat
İlk 5 Haneli Mesajınız!
Makaleler
13
Hackintosh kuruyordum. [OpenCore] macOS Mojave 10.14.6 Intel & AMD kurulum imajı bu RAW'ı USB'me yazdırdım, ve USB diskimin içindeki uygun olan Config'in adını config.plist yaptım. Ve Boot ettim, ardından 3 seçenek vardı, 1. Windows, 2. Install MacOSX, 3. Unuttum. Ben, Install MacOSX dedim. Fakat önüme bir ekran geldi. Ve diyordu ki "This version of Mac OS X is not supported on this platform.". Bu sorunu nasıl çözebilirim?

Sistemim şu:

• RX 5600 XT Pulse 6 GB
  • Intel i5 10400F
  • B460M-A Pro anakart
  • 16 GB Apacer Nox RGB RAM
  • Lenovo G27C-10 ekran
  • PNY CS3030 500 GB M.2 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
20211028_200445.jpg

Yine, aynı hatayı verdi.

Config'i değiştiğinize emin misiniz? Config'i kopyaladıktan sonra ismi Config(2) gibi olur efi/oc içine attıktan sonra diğer adı Config olanı silip Config(2) gibi olanın adını Config yapacaksınız.
Emin olamamıştım. Tekrar deniyorum.
Hocam, attığınız 2 Config'de aynı.
@tahaklkt

Emin olamamıştım. Tekrar deniyorum.
Hocam, attığınız 2 Config'de aynı.
@tahaklkt

Bakıyorum fakat hata yok gibi görünüyor. OC verisyonu nedir? SMBIOS yükseltmek için ocauxiliary Tools kullandım versiyondan olabilir. Rehber: GenSMBIOS kullanımı lunu uygulayın SMBIOS olarak iMacpro1.1 ile deneyin. Olmazsa sıfır Config'le boot argümanlarına "boot-args" kısmına -no_compat_check ekleyin. Ben bunu deniyorum fakat hata alıyorum sizde dener misiniz?

Bakıyorum fakat hata yok gibi görünüyor. OC verisyonu nedir? SMBIOS yükseltmek için ocauxiliary Tools kullandım versiyondan olabilir. Rehber: GenSMBIOS kullanımı lunu uygulayın SMBIOS olarak iMacpro1.1 ile deneyin. Olmazsa sıfır Config'le boot argümanlarına "boot-args" kısmına -no_compat_check ekleyin. Ben bunu deniyorum fakat hata alıyorum sizde dener misiniz?
Boot argümanlarına nasıl ulaşabilirim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı