Thor vs. Superman

Thor VS Superman

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket kapandı .
you cant defat - toh.png

Tüm cevapları toplayıp çıkarınca sonuca ulaştım.

Superman'a kesici veya delici alet edevat işlemiyor fakat Thor'a işliyor. Ölümüne kapışsalar Superman kesici bir alet ile Thor'un kafasını koparması 4-5 saniye sürer. Hız farkı da olacağı için.

Fakat; Superman'ı etkisiz kılan yeşil bir gaz vardı hatta Batman onla patakladı Superman'ı. Bu gaz olaya dahil olursa işler tam tersine değişir. Thordaki güç tanrısal, Superman'daki enerjisel gibi bir şey.

Sinema evreninde ki thor zaten papates püresinden ibaret çr'lar için de konuşursak thor en sevdiğim karakter fakat superman aşırı abartı bir kahraman thorun şansı yok. Eğer tabi thorun en güçlü formu ve supermanin en zayıf formunu falan kıyaslamıyorsak.
Batmane yenildi diyen arkadaşlar batman kendi söylediği şey zaten isteseydi çoktan ölmüştüm onun zaafı içinde iyilik var ben de ise sadece karanlık gibi bir diyalog geçiyordu yanlış yazmış olabilirim bu veya buna yakın bir cümleydi.

Dayak yemesinin nedeni kripton elementi. Batman kriptonu işleyerek gaz bombası ve mızrak tarzı birşeyler yapmıştı o yüzden dayak yedi. V.S dediğimiz açık alanda olur, Batman yine kapalı alanda istediği noktaya çekmişti onu, stratejik düşünüp.
Süperman'in kriptona karşı zayıflığı olmasa zaten durdurulamaz bir karakter olur ve karşılaşma vs. kalmazdı.

Çizgi romanda değil ancak gerçekçi bir kavgada Superman'in işi bitirmesi bir saniyenin altında falan sürer. Cidden, kesinlikle aynı kulvarlarda bile değiller.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı