Thor vs. Superman

Thor VS Superman

• Oy verenlerin toplamı
    18
  • Anket kapandı .
@m0zzYs Thor bir tane yıldızın gücüne dayanamadı, Superman elinde karadelik tuttu. Dayanıklılık Superman'de.
Thor çizgi romanda Asgard'ı anca kaldırıyor, Superman tüm güneş sistemini taşıdı.
Kaba kuvvet Superman'de.
Hız zaten belli.
DC'de filmlerin hepsini izlemedim. Bir şey dersem yalan olur.
Ben Marvel sevenim bu arada, fanboy damgası yemek istemiyorum. Demediniz ama ben gardimi alayım.

@429065 yıldızın gücüne dayanamadı mı? İyi misin kanka.
Koskoca nötron yıldızına dayandı nerenle izledin? Dayandığını kanıtlaması için 10dk boyunca tutsunmu öyle, nidavellir halkalarını tek başına döndürdü o halkaların açıklanan ağırlığını hesaplayınca süpermanın çok üstünde rakamlar çıkıyor (ben demiyorum resmi vs Battle sitelerinde de böyle),supermanın tek avantajı 1-2 tık Thor'dan hızlı olmasıdır ama o da büyük bir avantaj sayılamaz çünkü Thor ışık hızında yapılan saldırılara cevap verebiliyor. Supermanın büyüye karşı zaafı da bilinen bir gerçek Thor'un şimşekleri ve stormbreaker i zaten run büyüleriyle kutsanmış olduğu için superman çok zayıf kalıyor. Kas gücü, dayanıklılık, saf güç anlamında Thor çok daha üstün süpermanın şansı yok. Superman ın elinde karadelik tuttuğunu ilk defa duyuyorum bu arada kanıtlasana.

Çizgi romanda Thor Black winter ı tekliyor superman dediğin gibi galaksi seviyesinde Thor galaksileri yiyen Black winter ı tekliyor.

@m0zzYs Black Winter'ı teklediği başka formu asıl sen iyi misin? Cosmic King Thor formu. 5 gezegen yemiş Galactus'u özümsemeseydi hayatta alamazdı. Eğer güçlü formlarından bahsedeceksek Cosmic Armor Superman her Thor formunu tekler. Living Tribunal'a denk. Thor yıldızın gücüne 2 dakika bile dayanamadı, Superman elinde kara delik tuttu. Denk tutamazsin.
Odin'in Thor'dan üstün olduğunu söylememe gerek yok. Darkseid ile eşleşen Superman'di. Evet Darkseid üstünlüğü sağladı lakin ağır hasar aldı, Thor ise daha Thanos ile baş edemiyor. Çizgi romanda Thanos Thor'u sayısız kere yenmistir. Darkseid ise Odin'e denk hatta aşıyor. Tek tek başarı yazmama gerek yok bence bakabilirsin.
Stormbreaker olmadan Thor'un kazanması mümkün değil.

images (20) (15).jpeg

images (20) (19).jpeg

Tüm galaksiyi çeken Superman 😀 :
main-qimg-ce8f398e3e22a5d53fa235dcd52f2992-lq.jpeg

Thor Asgard'ı yirtina yirtina taşıdı.

Ha bir de evren dokusunu yırtan Doomsday'i kağıt gibi parçalayan Superman:
main-qimg-6c6611ea1641a6072304177d549d1f8a-lq.jpeg

Aa soru zaten cevaplanmış, ben de yeni öğrendim:
main-qimg-07fcc06eb7589be07f06fa8c875d5186-pjlq.jpeg

Son düzenleme:
@429065 1.si şunu anla artık Thor'un nötron yıldızına dayanmadığını söyleyen ilk kişi sen olabilirsin sanırım sahneyi malum yerlerinle izledin 2.si thanosla baş edemedi demişsin sanırım burayı da malum yerlerine izlettin 6 taşlı thanos a diz çöktüren tek avenger Thor.
6 taşlı thanos superman gibi bir kriptonlunun içinden geçer ama Thor thanos un içinden geçiyor.
1688415182778.png

Odin'in Thor'dan üstün demişsin güncelde Thor hala daha güçleniyor ve Odin tarafından kendisinden güçlü olacağı zaten açıklanmıştı.
Eklediğin Thor superman çizgi romanını Canon falan zannediyorsun galiba o çizgi roman fan yapımı bunu da belirtelim. Superman ın elinde kara delik tuttuğunu söylüyorsun bunu da ilk defa görüyorum (genelde SUP fanboyları der bunları) kanıtla diyorum diyosun ki elinde karadelik tuttu kanıtlasana hadi.
Kaldı ki superman justice League'in en güçlüsü bile değil flash varken.
Ayrıca karakterlerin çizgi romanda bazen yenildiği bazen yendiği çizgi romanlar var yendiği çizgi romandan görseller alıp cevap verdiğini sanman ayrı komik olmuş.
Batman'a yenilen superman Thor'dan tek yer emin ol.

@m0zzYs kryptonite ile yenilsin bir zahmet, zaafı var çünkü. 6 sonsuzluk taşlı Thanos'u yenmesinin sebebi baltasindaki ur metalinin güç emmesi. Evet balta olmayınca Thor bir hiç. Sana kara deliği kanıtladım bir daha baksana mesaja ama artık resimleri de inkar ediyorsun peki. Karakterlerin yenilip kazanması onların güç seviyesini belli eder ama sen bunu da kabul etmiyorsun yine peki.
Odin çizgi romanda Silver Surfer ve Thanos'u aynı anda yendi, Thor ise Thanos tarafından dövülüyor. Hangisi ustunmus? Aa unuttum kazanıp kaybetme önemli değildi değil mi? 😀
Çünkü Thor'un baltasi var. Baltanin güç emme gibi bir özelliğini de yok sayıyorduk. Sonsuzluk taşlarının güçlerini emdigini yine yok sayıyoruz.
Sen git Thor fanboyluğunu yapmaya devam et çocuk.
Sana son kez açıklayacağım:
Fiziksel güç:
- Thor, tüm galaksiyi çekince yeniden tartışılır.
Hız:
- Kabul ediyorsun.
Dayanıklılık:
- Thor hele bir kara delik tutsun elinde. Olur mu Thor'un baltasi var😀
- Odin düzeyindeki Darkseid ile kim denkleşti? Olur mu Thor Thanos'u öldürdü. Azcık çizgi roman oku da gör filmdeki ile çizgi romandaki Thanos aynı güçte mi? Ha bir de Galactus konusu gecmisti. Galeriye bir bakalım:
main-qimg-eb12d59a33eab6797705edd0d0b55991-lq.jpeg

Oldukça ilginç. Galactus'dan tek yiyen Thor.
Aa bir tane daha var, inanır mısın?:
main-qimg-2ae1c2c00cc23eacf95c6d7ef4f5ac00-lq.jpeg

Galactus Thor'u kâle bile almıyor. O sırada Odin Galactus'u neredeyse öldürüyordu ama kendi öldü. Gene mi kanıt istiyorsun? Istedigin kanıt olsun:
main-qimg-40c375309cd65a8614db9483ee723cb9-lq.jpeg
main-qimg-6ef8b1e904683f0e70fded8363b6c655-lq.jpeg

Odin ölüyor ama Galactus hayatta kalıyor devamına bakabilirsin. Odin daha mı üstün demiştin? Sanırım çizgi roman öyle demiyor:

images (20) (20).jpeg

Aa unuttum ben yine. Feat'ler aslında önemli değildi değil mi? Önemli olan Thor ve stormbreaker. Ahaha nasıl unuturum?
Darkseid Odin'e denk yine kanıt istiyorsan Quora adlı forumdan bulabilirsin. Orada senin inkar ettiğin çizgi roman sayfaları var. Gidip o sayfalara da tükürüp Thor kazanır diyebilirsin. Senin kararın. Darkseid Thor'u öldürürdü rahat bir şekilde. Git araştır bakalım.
Ama featler önemsizdi değil mi? Yeter sana bu kadar. Fanboyluğunu sürdürmeye devam edebilirsin. Attığım kanıtları da yalanla mutlaka, eksik olmasın.
Bir de fan mevzusuna gelirsek o fanlar senden de benden de çok biliyor merak etme. Superman'in alacağını onlar da biliyor. Ama sen ne yap biliyor musun? Bu kabul etmediğin çizgi roman parçalarının üstüne sağlam bir nah çekip Thor'un Thanos'u oldurdugunden bahset.
Gene unuttum ben Thor üstündü, değil mi? 😂
Hadi herkese iyi forumlar!

@429065
Öncelikle Türkçe öğretmenine selam diyerek başlıyorum superman fanboyu çocuk. Supermanın kriptonite zaafı olduğunu kabul ediyorsun da büyüye zaafı olduğunu anlamaya kapasiten yetmiyor galiba. Balta olmayınca Thor bir hiç falan yine malum uzuvlarından konuşmuşsun. Baltasız halindeki tier ı bile supermanın çok üstünde yine ağlayıp kudurabilirsin. Ben mcu Thor'un kas gücü ve dayanıklılığına örnekler veriyorum sen çizgi roman supermanla kıyaslıyosun😆😆😆. Thor thanos tarafından dövülüyor dediğin yer de sahneyi yine malum uzuvlarına izlettiğin yerler olmalı. Thanos tarafından kafasına hedef alsa kendisini öldürebileceği açıklandı ama senin gibi 3IQ superman fanboyu çocuklar hala thanostan dayak yedi falan diyor yazık kafanıza ne diyeyim. Şunu da açıklayayım supermanın hızının ışık hızına yakın bile olmadığı yazarları tarafından açıklandı. Supermanı ciddiye almayan barry allen bile supermanın yumruklarından çok rahat bir şekilde kaçabildi. Superman dünyanın etrafını 45 saniyede dolaşırken mcu mighty Thor bile 8 saniyede dünyanın etrafını iki kez dolaştı. Yani senin anlayacağın superman fanboyu çocuk Thor superman a kıyasla daha hızlı bile olabilir. Yani kısaca mcu Thor dceu supermanı eforsuz bir şekilde alır. Ama sen şimdi gider supermanın elinde karadelik tuttuğunu falan savunursun 😆😆😆
Supermanın dceu da en büyük kas gücü feati motherboxları ayırmak oldu onu Thor'un nidavellır halkalarını döndürmesiyle kıyaslayamazsın bile Thor burada da çok önde.
Gezegenlere dokunmasıyla yok etmesi bir olan güç taşını tanklayan bir Thor var ama senin gibi 3IQ superman fanboyu veletler hala daha bana supermanın çizgi romanda elinde karadelik tuttuğunu falan savunuyor yazık sizin gibilere.
Nötron yıldızına dayandığını kabullenmek te zoruna gidiyor sanırım dayanamadı falan diye kuduruyorsun belli Thor nötron yıldızını tankladı.

Ekran görüntüsü 2023-07-04 100655.png
Ekran görüntüsü 2023-07-04 100601.png

Gelelim kas gücü featlerine.
Ekran görüntüsü 2023-07-04 104426.png
Ekran görüntüsü 2023-07-04 104549.png

Üstteki Thor ha onu da söyleyeyim ne de olsa sizin gibi faboylar okuduğunu anlamaktan da mahrum ayrıca şunu da belirteyim Thor'un bu başarıları Infinity war thora ait yani love and thunder formu bu başarılardan daha fazlasını yaptı haberin oldun superman fanboyu velet.

Eline sadece stormbreaker i çağırdığı halde bile ay büyükülüğünde gezegeni yerle bir etti.
Kas gücü, dayanıklılık, Power Thor çok daha üstün supermandan bu konularda.
Supermanın hızı da pek bir işe yaramayacağına göre Thor supermanın içinden geçer anla artık 3IQ superman fanboyu velet.
Şunu da bir daha söyleyelim mcu Thor ile dceu supermanı karşılaştırıyoruz gidip de yok superman çizgi romanda böyle yok şöyle yaptı falan diyerek ağladığını iyice belli etme.
En büyük kas feati motherboxları ayırmak 😆😆😆😆😆
Thor nötron yıldızına dayandı, gezegenleri dokunmasıyla yok etmesi bir olan Power stone u tankladı.
6taşlı thanos dceu superman gibi Low bir karakteri taşlardan herhangi biriyle çok rahat öldürürdü emin ol😆😆😆
Şu an da güncelde Thor'un süpermanı tekleyeceğinden yerli ve yabancı kaynaklar emin iken sizin gibi 3IQ superman fanboyları hala daha kuduruyor. Vallahi ne diyeyim siz mankafalar fanboyluğa devam 😆😆😆
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
şöyle bir link te bırakayım belki okuyarak anlamadığını dinleyek anlayabilirsin🤣🤣🤣

Thor odinson>>>>henry cavill superman ı diyerek noktayı koyayım.(ha bu arada hala daha supermanı savunmaya devam edeceksen yine buralarda olacağım senin gibi 3IQ fanboyları susturmak çok hoşuma gidiyor)

@m0zzYs Thor bir tane yıldızın gücüne dayanamadı, Superman elinde karadelik tuttu. Dayanıklılık Superman'de.
Thor çizgi romanda Asgard'ı anca kaldırıyor, Superman tüm güneş sistemini taşıdı.
Kaba kuvvet Superman'de.
Hız zaten belli.
DC'de filmlerin hepsini izlemedim. Bir şey dersem yalan olur.
Ben Marvel sevenim bu arada, fanboy damgası yemek istemiyorum. Demediniz ama ben gardimi alayım.

Olabilir ancak bir yıldız dediğin yıldız normal bir yıldızdan çok daha güçlü, hatta yıldızlar arasında en güçlü olduğu teorisi bile var. Eğer filmin detaylarına bakarsan o yıldızın diğer yıldızlardan ne kadar güçlü olduğunu anlarsın ayrıca Thor kaldırmakla kalmadı yıldızı uyandırdı bu küçük bir feat mi sizce?

Olabilir ancak bir yıldız dediğin yıldız normal bir yıldızdan çok daha güçlü, hatta yıldızlar arasında en güçlü olduğu teorisi bile var. Eğer filmin detaylarına bakarsan o yıldızın diğer yıldızlardan ne kadar güçlü olduğunu anlarsın ayrıca Thor kaldırmakla kalmadı yıldızı uyandırdı bu küçük bir feat mi sizce?

Boş ver kanka daha çocuk bu, yıldızın gücüne dayanamadı demiş:).adam daha ne yapsın yıldızı hem uyandırdı hem de yıldıza 2dk dayandı (süpermenin bu yıldıza dayanabileceğini gösteren bir feati yok),hadi bunu geç gezegenleri dokunmasıyla yok etmesi bir olan güç taşına saniyelerce dayandı+uzayda havasız kaldığı halde günlerce dayandı

Thor kaç tire diye bakın bir. O zaman yorum yapın.

Bakın süpermen tek güneşten enerjialı alıyor ve Thor birçok şeyi manipüle ediyor ve Thor herkese tam gücüy le saldırmıyor.

Güneş olmasaydı süpermen nükleer bombanın.
Etkisiyle ölmüştü Thor büyü güçlerinde var.

Güç ta şının gücüne dayandı bir gezegeni yok ede bilecek bir güç ve hızlıca iyileşti nötron yıldızının gücüne dayandı hamde 2.5 trilyon ton kaldıdı.

Thor 7sextilyon ton kaldırabilir.

Thor Avengers ikide hızdan dolayı Iron Man'ın lazer ışınları biledonmuşken.
Thor hareket ediyordu zeus un şimşeğini tuttu Thor'un ışık hızında reflexlerivar.

Thor'un güçleri büyü içermekte.

Yani supermenin lazer gözleri Thor'a işe yaramayacak süpermen Thor'a speaks vars saldırısı yapamaz.

[ISPOILER[/ISPOILER]

Thor bir sonsuzluk taşını yok etti

Son düzenleme:
Uzayda olursa Thor'un hiç şansı yok, süpermen'in bir formu vardı sanırım DC'deki en güçlü karakterlerde 6. sıradaydı. Hatta süpermen, kendisinden daha güçlü olan süperboy Prime'i kızıl gezegende, süpermenin gücünün o gezegen tarafından yavaş yavaş yutulmasına rağmen yenmişti. Hele Thor süpermen ile uzayda savaşırsa yüzde bir bile şansı yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı