Gidip de bugün ben ne yaptımmmm diyenleri takip ediyorsan evet toxic. Doğru yerleri, alanları takip ediyorsan farklı bir ortam oluyor.Ne dediğinin farkındasındır umarım. Twitter kadar toksik kitlesi olan bir yer yok zaten.
Gidip de bugün ben ne yaptımmmm diyenleri takip ediyorsan evet toxic. Doğru yerleri, alanları takip ediyorsan farklı bir ortam oluyor.Ne dediğinin farkındasındır umarım. Twitter kadar toksik kitlesi olan bir yer yok zaten.
Doğru yerlerin yorumları güllük gülistanlık zaten.Gidip de bugün ben ne yaptımmmm diyenleri takip ediyorsan evet toxic. Doğru yerleri, alanları takip ediyorsan farklı bir ortam oluyor.
Evet. Twitter'dan sonra hepsi kopyası gibi geliyor. Zaten Instagram ve tiktok kitlesi iğrenç. İkisi de rahatça kullanabilir Threads'ı. Threads otomatik Instagram login istemese belki şansı vardı ama geçti o iş. Bahsettiğim kitle Twitter'ı kullanmayı beceremediği için Twitter kitlesi Instagram ve tiktoktan iyi olacak hep.Doğru yerlerin yorumları güllük gülistanlık zaten.
Sevgili Mark diyor ki. Önce Instagram'dan tüm bilgilerini alacağız. Sonrasında Threads üzerinden alacağız. Instagram harici yok.Instagram hesabı olmayanlar nasıl giriş yapacak? Bende giremiyorum.
Ne dediğinin farkındasındır umarım. Twitter kadar toksik kitlesi olan bir yer yok zatenb.
Ben de kullanıyorum zatenYine de belli başlı sayfalar güzel vakit geçirtiyor ya şahsen![]()
Selam, ben de Instagram hesabımla giriş yapmaya çalışıyorum ama hesabımın threads kullanım koşullarına uymadığını söylüyor. Bu ne demek? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.Arkadaşlar Android telefondan ve internet sitesinden denedim fakat kayıt olamıyorum. Problem bir tek bende mi var acaba yoksa aynı problemi yaşayan var mı? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.