Rehber Throttle Sorunları ve Çözümleri

O zaman anlık drop sorunu için de yapabileceğim bir şey yok doğru anlıyorum değil mi? Garantiye yollasam sizce sorun çözülür mü?
Benim rehberim kapsamında hayır yok. Isınma sorunu varsa anca onu giderin diyebilirim. Bir de RAM'lerde Dual kullanıma geçin.

Limit yok şu anda. Yerse thermal yiyor sadece, ona da yapılacak bir şey yok, soğutma zayıf.

Eki Görüntüle 2097378
Şimdi 4W 100 derece diyenler gelirse çok eğlenceli olur, beklemedeyim.

Benim rehberim kapsamında hayır yok. Isınma sorunu varsa anca onu giderin diyebilirim. Bir de RAM'lerde Dual kullanıma geçin.

Şimdi 4W 100 derece diyenler gelirse çok eğlenceli olur, beklemedeyim.
Banlı değilmişsiniz ne güzel.

En kesin çözüm sıvı metal. Zaten bazı laptoplarda çoğu şey kilitli. Açmak için baya bir BIOSla uğraşmak, editlemek gerekiyor. Yanlış bir şey yapıncada flashlamak gerekiyor.

En kesin çözüm sıvı metal. Zaten bazı laptoplarda çoğu şey kilitli. Açmak için baya bir BIOSla uğraşmak, editlemek gerekiyor. Yanlış bir şey yapıncada flashlamak gerekiyor.
Sıvı metal sadece ısınmayı çözer yalnız. Geneli için bir çözüm değil.

Limit yok şu anda. Yerse thermal yiyor sadece, ona da yapılacak bir şey yok, soğutma zayıf.

Eki Görüntüle 2097378
Termal macun ne bilmiyorum ama ölmüş. Kalitesiz clevo laptopumda aynı değerleri görüyorum. Msi mühendisliğinden ziyade termal macun kalitesinden bu sonuçlar bence.

Rehberde yalnızca o yok. Okumadan yazmışsınız gördüğüm kadarıyla.
Evet her şeyi ısınmaya bağlayamayız fakat ısınma çözüldüğü anda çoğu şey çözülüyor. Bende böyle en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…