Thrustmaster T150 alınır mı?

poyraz k

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, G29 sahibiydim dişliler ses yaptığı ve yapay bir hissi olduğu için satmıştım. Şu an Hollanda'ya yeni taşındım. Bir adet T150 buldum sahibi sonradan debriyajlı krom pedallar satın almış ve 4 yıl kullanmış (pedallar sonradan alınmış).bazen sert çevrildiği zaman senkronizasyon bozuluyor, kapatıp açılınca düzeldiğini söyledi. 4 yılda en fazla 15 kere bu durumu yaşadığını söyledi. Fiyatı 40 euro. Diğer ilanlar vs. 100-150 euro civarında. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı?

Direksiyonun üzeri neredeyse simsiyah olmuş başka bir tane buldum 2 yıllık fiyatı iki katı ama sanırım ona bakacağım
Yani yurtdışında seçenek çok burası gibi sadece G29 üzerinden dönmüyor direksiyon seti piyasası.

Bu model yurtışında 150-180 euro arasına bulunabiliyormuş. Bir bakın isterseniz. Dişli kayışlı setlerin hepsinden daha iyidir. Direct Drive modeldir.

Yani yurt dışında seçenek çok burası gibi sadece G29 üzerinden dönmüyor direksiyon seti piyasası.

Bu model yurtışında 150-180 euro arasına bulunabiliyormuş. Bir bakın isterseniz. Dişli kayışlı setlerin hepsinden daha iyidir. Direct Drive modeldir.

Hollanda da sadece bir tane ilan var o da T300RS ile aynı fiyat 250 euro. Yeniyim burada o yüzden pek o bütçelere çıkabileceğimi sanmıyorum.

Teşekkür ederim. Umarım G29'daki gibi hayallerimi suya düşürmez, G29 gerçekten (şahsi fikrim) çok dandik hissettiriyor base olarak. Boşluk, dişlilerin yapay titreşimi vs.
Hocam anlatamıyorum ben arkadaşlara. Para vermeyin şu 10 yıllık dişli direksiyona diyorum ama shifterı var ama bütçem bu kadar bla bla. Bir direksiyona 10-15k verebiliyorsan biraz daha sabret üzerine koyup adam gibi bir şey al. Her gün alıp satılan bir parça değil ki bu bozulana kadar kullanmak istiyor insan. T150 de fosil bir set ama uygun fiyatlıysa G29 yerine kesinlikle tercih edilir.

Hocam anlatamıyorum ben arkadaşlara. Para vermeyin şu 10 yıllık dişli direksiyona diyorum ama shifterı var ama bütçem bu kadar bla bla. Bir direksiyona 10-15k verebiliyorsan biraz daha sabret üzerine koyup adam gibi bir şey al. Her gün alıp satılan bir parça değil ki bu bozulana kadar kullanmak istiyor insan. T150 de fosil bir set ama uygun fiyatlıysa G29 yerine kesinlikle tercih edilir.

Çok haklısın burada G29 aşağı yukarı 150-170 euro arasında T150 ise 80 ile 130 arası. G29 kesinlikle abartılıyor ve hangi foruma girsem G29 G29 G29 diyorlar 😄

Çok haklısın burada G29 aşağı yukarı 150-170 euro arasında T150 ise 80 ile 130 arası. G29 kesinlikle abartılıyor ve hangi foruma girsem G29 G29 G29 diyorlar 😄
Ben onu bir nebze kırdım burada. Benim sayemde yukarıda size de attığım V10 Pro aldılar ve halen dua ediyorlar iyi ki aldırdın abi diye 😄

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı