Thrustmaster T150 alınır mı?

poyraz k

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, G29 sahibiydim dişliler ses yaptığı ve yapay bir hissi olduğu için satmıştım. Şu an Hollanda'ya yeni taşındım. Bir adet T150 buldum sahibi sonradan debriyajlı krom pedallar satın almış ve 4 yıl kullanmış (pedallar sonradan alınmış).bazen sert çevrildiği zaman senkronizasyon bozuluyor, kapatıp açılınca düzeldiğini söyledi. 4 yılda en fazla 15 kere bu durumu yaşadığını söyledi. Fiyatı 40 euro. Diğer ilanlar vs. 100-150 euro civarında. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Alınır mı?

Direksiyonun üzeri neredeyse simsiyah olmuş başka bir tane buldum 2 yıllık fiyatı iki katı ama sanırım ona bakacağım
Yani yurtdışında seçenek çok burası gibi sadece G29 üzerinden dönmüyor direksiyon seti piyasası.

Bu model yurtışında 150-180 euro arasına bulunabiliyormuş. Bir bakın isterseniz. Dişli kayışlı setlerin hepsinden daha iyidir. Direct Drive modeldir.

Yani yurt dışında seçenek çok burası gibi sadece G29 üzerinden dönmüyor direksiyon seti piyasası.

Bu model yurtışında 150-180 euro arasına bulunabiliyormuş. Bir bakın isterseniz. Dişli kayışlı setlerin hepsinden daha iyidir. Direct Drive modeldir.

Hollanda da sadece bir tane ilan var o da T300RS ile aynı fiyat 250 euro. Yeniyim burada o yüzden pek o bütçelere çıkabileceğimi sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı