Elektronik Thrustmaster T300 RS GT 24.179 TL!

berat3636

Kilopat
Yer
kars
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Direksiyon seti almak istiyorum. ETS 2, Forza, BeamNG, Asetto gibi oyunları oynamayı düşünüyorum ne alınır fiyatlar çok pahalı geldi o fiyatlara değer mi bilemedim.

Bütçeniz nedir hocam?

Hocam yani bütçemde sıkıntı yokta bir direksiyona 25 30k vermek mantıklı mı ona karar veremedim. İstediğim direksiyon sağlam olsun zevk versin vitesli olmasını da istiyorum ne alınır emin değilim. Biraz araştırdım 18k G29 almak mantıklı da gelmedi. Bilemedim aslında sizin öneriniz nedir hocam.

vitesle birlikte 330 euroya aldım black fridayde amazon almanyadan kuzenin evine yolladım. tanıdığın varsa hollanda almanya belçika yurtdışından al 2 kat fiyat farkı var.
Yurtdışından getirtmek kaça patlar?

Dostlar kesinlikle yurt dışından alın derim tandığınız vs varsa evine yollayabilirsiniz indirim döneminde.

Vitesle birlikte 330 euroya aldım Black fridayde Amazon Almanya'dan kuzenin evine yolladım. Tanıdığın varsa Hollanda Almanya Belçika yurt dışından al 2 kat fiyat farkı var.

Dostlar kesinlikle yurt dışından alın derim tandığınız vs varsa evine yollayabilirsiniz indirim döneminde.

Hocam maalesef yok ya peki kendimiz yurt dışına gidince alsak gelirken uçakla sıkıntı yaratıyor mu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı