Logitech G29 vs Thrustmaster T300 RS GT vs T248

ETS 2, mudrunner gibi oyunları oynayacaksınız T300 alın. Aksi taktirde G29 almalısınız. T300, kayısı sistem olduğu için daha iyi hissettirir geri bildirimleri daha iyidir sessiz çalışır fakat tepki süresi G29'a göre çok kötüdür. Her iki ürünü de kullanmış ve birebir günlerce test etmiş biri olarak özellikle pedaller çok kötü G29'a göre ve Asetto Corsa gibi F1 gibi yarış oyunlarinda pedal ve direksiyonun tepki süresi çok daha önemlidir. Saliselik tepkilerden bahsediyoruz bu oyunlarda. Ben hiçbir zaman T300 ile G29'daki tür sürelerimin yanına bile yaklaşmadim. Aşırı fark var yarış oyunlarinda. Fakat ets 2 oynuyorsaniz veya düz araç sürecekseniz T300 cok iyi bir tercihtir.

ETS 2, mudrunner gibi oyunları oynayacaksınız T300 alın. Aksi taktirde G29 almalısınız. T300, kayısı sistem olduğu için daha iyi hissettirir geri bildirimleri daha iyidir sessiz çalışır fakat tepki süresi G29'a göre çok kötüdür. Her iki ürünü de kullanmış ve birebir günlerce test etmiş biri olarak özellikle pedaller çok kötü G29'a göre ve Asetto Corsa gibi F1 gibi yarış oyunlarinda pedal ve direksiyonun tepki süresi çok daha önemlidir. Saliselik tepkilerden bahsediyoruz bu oyunlarda. Ben hiçbir zaman T300 ile G29'daki tür sürelerimin yanına bile yaklaşmadim. Aşırı fark var yarış oyunlarinda. Fakat ets 2 oynuyorsaniz veya düz araç sürecekseniz T300 cok iyi bir tercihtir.
Ets 2 forza dirt 2.0 için aldım. Yani profesyonellik gibi bir durumum yok. Amacım eğlenmek sadece. Teşekkür ederim detaylı bilgi verdiginiz için.bide benim için sessizlik çok önemliydi.o yüzden t300 u aldım.

Hocam bu thrustmasterlar için sık arıza çıkaran aletler diyorlar. Parça desteğinde de sıkıntılar varmış.

t300 ün pedalları kötüymüş t248 de pedal konusunda iyileştirmeler yapılmış incelediğm kadarıyla.

Ben t300 tercih ettim. Genel olarak f1 oynuyorum, bazen de acc. Pedal konusu şöyle, ürünüm henüz 2 haftalık ilk hafta konik modsuz kullandım. Geçen hafta konik modu taktım. Konik modu takınca kalibrasyon işlemini tamamladım. T300 RS GT konik modu takınca pedalları gayet yeterli fakat pedalı bir sekilde sabitlemeniz gerekiyor. Çünkü her ne kadar kalibre etseniz de pedal arkaya kayarsa frenlemede zorluk çekiyorsunuz. Seti zorlayacak oyun ve modlardan uzak duruyorum. Genel olarak t300 gayet yeterli başlangıç için diyebilirim.

Ben T300 tercih ettim. Genel olarak F1 oynuyorum, bazen de acc. Pedal konusu şöyle, ürünüm henüz 2 haftalık ilk hafta konik modsuz kullandım. Geçen hafta konik modu taktım. Konik modu takınca kalibrasyon işlemini tamamladım. T300 RS GT konik modu takınca pedalları gayet yeterli fakat pedalı bir sekilde sabitlemeniz gerekiyor. Çünkü her ne kadar kalibre etseniz de pedal arkaya kayarsa frenlemede zorluk çekiyorsunuz. Seti zorlayacak oyun ve modlardan uzak duruyorum. Genel olarak T300 gayet yeterli başlangıç için diyebilirim.

Hocam konik modu dediğiniz şey ne oluyor?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı