Anladım teşekkür ederim bise daha soracam sizin önerdiğiniz gibi yaptım ama işlemci olarak yine AMD Ryzen 5 7600 Tray 5.1GHz 6 Çekirdek 32MB Önbellek Soket AM5 alsam daha mantıklı değil mi sizce ?Sizin paylaştığınız sistemde 3 adet kötü şey var.
1: Anakart B serisi olursa daha iyi olur. A seriside yeterli ancak B her zaman F/P ürün olarak geçer. B serileri OC yapmaya veya undervolt atmaya uygun olur. A serileri bunu yapamaz.
2: Power Boost işlemci soğutucusu alınmaz. Özellikle 120mm sıvı soğutucu. Yani stok fandan farksız.
3: Bence sistemin fiyatı biraz fazla.
Önerim altta attığım sistemi almanız yönündedir.
_______________________________________________________________________________________________________________
![]()
PC HOCASI-GG9 / AMD Ryzen 5 7600 TRAY / ASUS DUAL Radeon RX 7700 XT OC 12GB / 16GB RAM / 512GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
PC HOCASI-GG9 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Sistem Tavsiyesidir. AMD Ryzen 5 7600 ve ASUS RX 7700 XT ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Bu önerdiğim sistemde dediklerimi yaparak özelleştirin ve satın alın.
1: Ram´i Lexar Ares RGB 32 GB (2x16) 6400MHz CL32 yapın.
2: M.2 SSD´yi Kingston NV3 1TB yapın.
3: Son olarak kasayı FSP CMT318 yapıp alın. Bütçeniz yeterse "görünüş açısından" kasayı Corsair iCUE yapabilirsiniz. "CMT318 ve İCUE´nin güç kaynaklarının ikisi de güzeldir."
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.