THY Aviation Academy ile 2. Pilot Adayları arasındaki sözleşmedeki 140.000 Euro Şartı

Biraz güleç biriyim, az da hiddetlenirim ama gerekirse sonuna kadar sakin kalabiliyorum... Sadece bu yüzden psikoloji mülakatlarından korkuyorum diyebilirim, daha çok gülmem sıkıntı çünkü haykırmıyorum ama ağzım bi büzülüyor zorla tutarken kendimi... Bunun dışında tüm şartları sağlıyorum sağlık olarak galiba, Allah'a şükür gözlerde de bir şey yok. :)
Psikolog karşısında allah sabır versin o zaman sana:) Çünkü fark ederse zorlayabilir🤣

İnşallah diyelim, zorlamasınlar. :)
İşi o ama orada desem🤣 Gözün korkmasın boş yere. Pilot eğitimine başlayınca zaten stres yönetimini anlamış olacaksın. Çünkü sınırları deneyeceksin yukarda gökyüzünde:)

O konuda hiç sıkıntı yok benim için. :)
THY sakız kıvamına getiriyor bu işi evet. Ama dediğin gibi bunlar seni bozmamalı. Çünkü biraz da sabır testi gibi oluyor:) Git gel yapacaksın, belge vereceksin vs. bir süre sonra zaten el alışkanlığı gibi oluşuyor. Güzel bir süreç ama daha yolun çok çok başındasın hatta pit-stop'tasın:) İlk adımla başlaman gerek. Bu işte en iyi şey adım adım gideceksin. Şimdiden THY falan düşünme. Önce nasıl uçabilirsin onu düşün:)

O konuda hiç sıkıntı yok benim için. :)
Tünelin sonu aydınlık. TR şartlarında THY iyidir. Bunun dışında bugün THY'de çalışan pilotlar bile acemiliklerinde Pegasus, Sunexpress gibi şirketlerde çalışmıştır. Yani hedef THY olsun ama olmazsa da çok bir şey kaybetmezsin. Pilot ihtiyacı çok THY'de. Şanslı bir döneme denk geliyorsun, sevinmelisin. Bu da bir gerçek.

Bunun dışında bugün THY'de çalışan pilotlar bile acemiliklerinde Pegasus, Sunexpress gibi şirketlerde çalışmıştır. Yani hedef THY olsun ama olmazsa da çok bir şey kaybetmezsin.
Valla ben THY'yi ikinci plana koydum açıkçası. Hatta geçenki mülakat döneminde gelen daveti reddetmiştim:) Bazı açıklayamayacağım sebeplerden dolayı THY düşünmüyorum açıkçası ben. SunExpress veya Pegasus'ta kalmak tercihim. Özetle kafa yapısı farklılığı diyebiliriz;)

Valla ben THY'yi ikinci plana koydum açıkçası. Hatta geçenki mülakat döneminde gelen daveti reddetmiştim:) Bazı açıklayamayacağım sebeplerden dolayı THY düşünmüyorum açıkçası ben. SunExpress veya Pegasus'ta kalmak tercihim. Özetle kafa yapısı farklılığı diyebiliriz;)
Şartlar, maaş olarak THY ön plana çıkıyor ama kafan nerede ağrımayacaksa oraya git :) Sana da Sunexpress'de A330 yakışır :) Bir hayırlı olsuna geliriz artık :)

Şartlar, maaş olarak THY ön plana çıkıyor ama kafan nerede ağrımayacaksa oraya git :) Sana da Sunexpress'de A330 yakışır :) Bir hayırlı olsuna geliriz artık :)
Maaş aynen THY en üst nokta şu an. Ama bakalım ya hayırlısı neyse o olsun dediğin gibi. Mental rahatlık önemli artık benim için çünkü. Şu işler tamamlansın zaten bir tur herkesi toplayacağım uçağa:) Çok söz verdik bu ara herhalde bir uçağı ben kapatacağım🤣

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı